Προώθηση ακινήτων και real estate με drone

Έχεις στην κατοχή σου κάποιο ακίνητο που θέλεις να πουλήσεις; Θέλεις το ακίνητο αυτό να «πιάσει» την υψηλότερη δυνατή τιμή στην αγορά; Ο τρόπος για να το επιτύχεις αυτό είναι η προώθηση του ακινήτου σου (real estate) με την χρήση ενός drone. Οι αεροφωτογραφίες αποτελούν την καλύτερη επιλογή ώστε να αναδείξετε όλα τα σημεία του ακινήτου σας με έναν εντυπωσιακό τρόπο, που θα προσελκύσει περισσότερους ενδιαφερομένους.

Γιατί να επιλέξετε την φωτογράφιση με drone;

Εκτός από τη λήψη εκπληκτικών εναέριων φωτογραφιών για το ακίνητό σας, η φωτογράφιση με drone έχει να προσφέρει σημαντικά  οφέλη. Ένα από αυτά είναι ότι σου επιτρέπει να παρουσιάσεις τα μοναδικά χαρακτηριστικά του σπιτιού σου από όλες τις οπτικές γωνίες.

Η τυπική φωτογραφία δεν είναι σε θέση να καλύψει κάθε πτυχή του κτιρίου και να ενισχύσει μια αγγελία σου στο διαδίκτυο. Αντιθέτως, επιλέγοντας να προσλάβεις έναν επαγγελματία φωτογράφο με χρήση drone, τα αποτελέσματα και οι δυνατότητες θα δώσουν έναν διαφορετικό «αέρα» στο ακίνητό σου και σίγουρα θα συμβάλει στην προσέλκυση περισσότερων ενδιαφερομένων για αυτό.

Τέλος, δεν θα πρέπει να παραλείψουμε το γεγονός ότι επιλέγοντας υπηρεσίες drone για την φωτογράφιση του ακινήτου σου θα σε βοηθήσει να ξεχωρίσεις από τον ανταγωνισμό, αφού το ακίνητό σου θα παρουσιάζεται με πολύ ομορφότερο τρόπο από αυτά των ανταγωνιστών σου.

Real Estate με drone

Το real estate με drone έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλές τα τελευταία χρόνια. Η αεροφωτογράφιση συνεχώς κερδίσει χώρο έναντι της συμβατικής φωτογραφίας σε διάφορους τομείς. Μερικοί από αυτούς, πέραν της προώθησης ενός ακινήτου είναι η διαφήμιση επιχειρήσεων, η κάλυψη μιας εκδήλωσης κλπ.

Αυτό που θα πρέπει όμως να προσέξεις κατά την επιλογή σου σε έναν επαγγελματία φωτογράφο με drone είναι να πληροί όλες τις προδιαγραφές ώστε να επιφέρει τα βέλτιστα αποτελέσματα για το ακίνητό σου. Συγκεκριμένα, ο φωτογράφος θα πρέπει να είναι πιστοποιημένος χειριστής από την ΥΠΑ καθώς και να διαθέτει την απαραίτητη ασφάλιση για το droneτου. Επιπροσθέτως, ο εξοπλισμός του θα πρέπει να είναι ο πιο σύγχρονος ώστε να εξασφαλίσει την υψηλή ευκρίνεια και ποιότητα σε κάθε φωτογραφία.

Δεν υπάρχει λόγος να το σκέφτεσαι περισσότερο. Η συνταγή είναι δοκιμασμένη και ιδιαίτερα αποδοτική. Δεν είναι τυχαίο που οι περισσότεροι κάτοχοι ακινήτων στο εξωτερικό καταχωρούν αγγελίες με εναέριες φωτογραφίες από drone. Σίγουρα κάτι θετικό έχουν δει.