Ο God of War έρχεται, πάντα εκρηκτικός, στις 20 Απριλίου


Η επιστροφή του Kratos, του θρυλικού God of War, πλησιάζει φέρνοντας πολλές νέες εκπλήξεις και γερές δόσεις περιπέτειας για τους φίλους της σειράς.

Το πολυαναμενόμενο God Of War και ο εκρηκτικός Kratos έρχονται αποκλειστικά στο PlayStation4, στις 20 Απριλίου 2018. Η συνέχεια της σειράς από τους παραγωγούς των Sony Santa Monica Studio και τον Cory Barlog, καταφθάνει με μια καινούργια ιστορία και σε «ρίχνει» σε μια περιπέτεια βγαλμένη από την Σκανδιναβική μυθολογία. Ο νέος τίτλος της πολυαγαπημένης σειράς για πρώτη φορά ξεφεύγει από τα όρια της ελληνικής μυθολογίας και έρχεται πλήρως μεταγλωττισμένος και με ελληνικό μενού και ελληνικούς υπότιτλους.

Η Sony Interactive Entertainment παράλληλα με την ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας του God of War έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο trailer του παιχνιδιού που αποκαλύπτεται για πρώτη φορά πλήρως εξελληνισμένο.

Επίσης, αποκαλύφθηκαν οι συλλεκτικές εκδόσεις που θα είναι διαθέσιμες και στην ελληνική αγορά αλλά και το επιπλέον περιεχόμενο που θα λάβουν όσοι επιλέξουν να προ-παραγγείλουν μία από αυτές.

Πιο συγκεκριμένα, αποκαλύφθηκαν οι εκδόσεις, Collector’s Edition για αυτούς που θέλουν την πιο πλούσια έκδοση του παιχνιδιού, Limited Edition για εκείνους που αρέσκονται σε επιπλέον συλλεκτικό περιεχόμενο και Digital Deluxe για εκείνους που προτιμούν την ψηφιακή έκδοση του παιχνιδιού αλλά δεν θέλουν να στερηθούν επιπλέον συλλεκτικό ψηφιακό περιεχόμενο.

Ενώ για τους ανυπόμονους που θέλουν να είναι ανάμεσα στους πρώτους που θα εξασφαλίσουν το νέο κεφάλαιο της σειράς, με κάθε προ-παραγγελία θα υπάρχουν μοναδικά συλλεκτικά ψηφιακά αντικείμενα βγαλμένα κατευθείαν από το παιχνίδι. Το πλήρες περιεχόμενο τόσο των συλλεκτικών εκδόσεων όσο και του bonus προ-παραγγελιών οποίων θα το βρείτε εδώ.Source link