Νέο dLAN 1200 triple+ με τρεις θύρες gigabit από την devolo


H εταιρεία devolo AG με έδρα το Άαχεν της Γερμανίας, ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει το νέο dLAN 1200 triple+ κατά τη διάρκεια της IFA 2017 που ανοίγει τις πύλες της την 1η Σεπτεμβρίου, στο Βερολίνο.

Maximum Powerline: dLAN 1200 triple+ από την devolo

Video streaming που καταλήγουν σε εικονίδιο προσωρινής αποθήκευσης, ακανόνιστος ήχος με αργές λήψεις και διακοπές στη σύνδεση, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που οφείλονται συνήθως στο γεγονός ότι ο router δεν βρίσκεται όπου απαιτείται για γρήγορη πρόσβαση στο Internet. Αλλά δεν πρέπει να είναι έτσι. Οι προσαρμογείς devolo dLAN προσφέρουν μια απλή, αποτελεσματική λύση για γρήγορη και εύκολη δικτύωση σε επιμέρους, δωμάτια, ορόφους ή και ολόκληρα σπίτια. Για να επιτευχθεί αυτό, τα προϊόντα devolo Powerline dLAN χρησιμοποιούν απλά τη διαθέσιμη γραμμή ρεύματος ως ένα μακρύ καλώδιο δεδομένων Ethernet.

Το νεότερο μέλος της οικογένειας των dLAN, το 1200 triple+, παρέχει τρεις θύρες Gigabit Ethernet σε κάθε πρίζα. Αυτό καθιστά εύκολη την υποστήριξη, ολόκληρου του multimedia centre ή ενός γραφείου στο σπίτι, με γρήγορο Internet. Η διαδικασία ρύθμισης δεν απαιτεί καμία τεχνική γνώση πληροφορικής, καθώς οι προσαρμογείς συγχρονίζονται σε ζεύγος με το πάτημα ενός κουμπιού και συνδέονται αυτόματα, ενώ το δίκτυο Powerline προστατεύεται από την πρόσβαση τρίτων.

Μέγιστη εμβέλεια και σταθερότητα χάρη στην τεχνολογία devolo range+

Το dLAN 1200 triple+ δεν προσφέρει μόνο υψηλές ταχύτητες gigabit αλλά και μεγαλύτερη εμβέλεια. Χάρη στην τεχνολογία της devolo range+, χρησιμοποιεί και τα τρία καλώδια τροφοδοσίας για τη μετάδοση δεδομένων. Αυτό επιτρέπει να επιτύχει σημαντικά υψηλότερη ταχύτητα, λειτουργική σταθερότητα και εμβέλεια έως και 400 μέτρα σε σύγκριση με τα συμβατικά Powerline. Το dLAN 1200 triple+ είναι επίσης εξαιρετικά κατάλληλο για απαιτητικά περιβάλλοντα λειτουργίας, όπως τα παλαιότερα κτίρια.

Εξυπηρετικό, αποτελεσματικό και ασφαλές: Ενσωματωμένη πρίζα με αντιπαρασιτικό φίλτρο θορύβων

Το dLAN 1200 triple+ είναι εξοπλισμένο με ενσωματωμένη πρίζα για την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος έτσι ώστε να διασφαλίσει ότι καμία πρίζα στο χώρο όπου θα εγκατασταθεί, δεν θα πάει χαμένη. Για να μπορέσει ο προσαρμογέας να δείξει τη μέγιστη απόδοσή του, όλες οι συσκευές ρεύματος θα πρέπει να συνδυαστούν σε μία μόνο πρίζα. Αυτή η σειρά τροφοδοσίας συνδέεται στην τριπλή θύρα dLAN 1200 έτσι ώστε το ενσωματωμένο αντιπαρασιτικό φίλτρο δικτύου να μπορεί να εξαλείψει τυχόν πιθανά σήματα παρεμβολών. Φυσικά, η ενσωματωμένη ηλεκτρική πρίζα είναι και συσκευή ασφαλείας για παιδιά.

dLAN Powerline: Ασύρματο Internet σε κάθε δωμάτιο

Η devolo κατασκευάζει τους προσαρμογείς dLAN Powerline εδώ και 15 χρόνια και είναι ένας εμπορικός και τεχνολογικός ηγέτης στον τομέα αυτό. Η αρχή πίσω από όλα είναι τόσο απλή όσο και μαγική: Η τεχνολογία των Powerline χρησιμοποιεί τις υπάρχουσες γραμμές παροχής ηλεκτρικής ενέργειας ως καλώδια δεδομένων. Δύο προσαρμογείς dLAN είναι το μόνο που χρειάζεστε για να το κάνετε αυτό πράξη. Ο πρώτος είναι συνδεδεμένος στον router του Internet και συνδέεται σε κοντινή πρίζα. Στη συνέχεια, ο άλλος προσαρμογέας μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε άλλη πρίζα στο ίδιο κύκλωμα ισχύος. Αυτός ο δεύτερος προσαρμογέας παρέχει σταθερή σύνδεση στο Internet. Αυτό σημαίνει ότι οι προσαρμογείς devolo μπορούν να παρέχουν ακόμη και Internet σε δωμάτια και ορόφους που είναι δύσκολο να αποκτήσουν πρόσβαση.

Τιμές και διαθεσιμότητα

Ο dLAN 1200 triple+ είναι η νέα ναυαρχίδα της σειράς dLAN της devolo. Διατίθεται τώρα σε καταστήματα και online. Η συνιστώμενη τιμή λιανικής πώλησης συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ είναι 79,90 ευρώ για έναν προσαρμογέα. Ένα πρακτικό Starter Kit, που αποτελείται από ένα dLAN 1200+ και ένα προσαρμογέα dLAN 1200 triple+, κοστίζει 149,90 ευρώ (συνιστώμενη τιμή λιανικής). Η devolo παρέχει εγγύηση κατασκευαστή 3 ετών σε όλα τα προϊόντα.

 Source link