Νέες προσθήκες στη σειρά Swift laptops της Acer


Η Acer προχώρησε στην προσθήκη δύο ακόμα μοντέλων στη σειρά notebooks Swift, τα Acer Swift 3 και Swift 1 με λειτουργικό σύστημα Windows 10.

Acer Swift 3 – Όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά σε ασυναγώνιστη τιμή

Με διαγώνιο 17,95 mm και βάρος 1,8 κιλά, κομψό και ελαφρύ σχεδιασμό, με ανθεκτικό σώμα κατασκευασμένο από αλουμίνιο, το Swift 3 προσφέρει μία εκλεπτυσμένη αίσθηση της αφής. Με επεξεργαστή Intel Core 7ης γενιάς, γραφικά Intel HD ή NVIDIA GeForce και έως και 10 ώρες αυτονομίας της μπαταρίας μπορεί να υποστηρίξει τη χρήση μίας ολόκληρης ημέρας εργασίας. Το Swift 3 όμως παρέχει και άλλα επιπλέον χαρακτηριστικά για μέγιστη παραγωγικότητα, όπως η Full HD IPS anti-glare display των 14 ή 15,6 ιντσών, οι γρήγορες μονάδες SSD των 512 GB, ο σκληρός δίσκος χωρητικότητας 1TB, μνήμη μέχρι και 8GB και τέλος ασύρματη τεχνολογία 2×2 MIMO 802.11ac για ταχεία και αξιόπιστη σύνδεση στο Internet.

Επιπλέον χαρακτηριστικά είναι η θύρα USB 3.1 Type-C και η HD webcam με Super High Dynamic Range. Τέλος, το προαιρετικό backlit πληκτρολόγιο καθιστά εύκολη την πληκτρολόγηση σε περιβάλλον χαμηλού φωτισμού ενώ το ευρύχωρο Precision Touchpad προσφέρει επαρκή χώρο για πλοήγηση, scrolling και zooming.

Μία ειδική έκδοση του Swift 3 με υψηλής αντοχής Vibrant Corning Gorilla Glass top cover είναι διαθέσιμη, παρέχοντας την δυνατότητα διακόσμησης του top cover με πραγματικές φωτογραφίες κάνοντάς το παράλληλα ανθεκτικό στις γρατζουνιές.

Acer Swift 1 – Ελαφρύ και οικονομικά προσιτό

Ελαφρύ και με την κατάλληλη τιμή για έναν φοιτητή ή γενικότερα όποιον έχει χαμηλό budget, το Swift 1 είναι εξαιρετικά εύκολο στη μεταφορά και περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά για χρήση σε οποιονδήποτε χώρο, καθιστώντας το ιδιαίτερα χρήσιμο. Το μεταλλικό του σασί διατίθεται σε τρία χρώματα (Pure Silver, Luxury Gold και Salmon Pink) ενώ έχει ύψος 14,95 mm και βάρος 1,3 κιλά.

Προσφέροντας έως και 10 ώρες αυτονομία μπαταρίας, είναι ένα αξιόπιστο notebook, για πολλές extra ώρες μελέτης ή web-surfing. Το Swift 1 διαθέτει Full HD IPS1 display 13,3 ιντσών, Intel Pentium ή Celeron επεξεργαστή και 4GB μνήμη με δυνατότητα extra μνήμης SSD ή eMMC 64GB, 128GB ή 256GB. Το Swift 1 περιλαμβάνει ταχύτατη 2×2 MIMO 802.11ac ασύρματη τεχνολογία, παρέχοντας αδιάλειπτη συνδεσιμότητα.

Τα δύο νέα notebooks υποστηρίζουν τις τεχνολογίες Windows Hello για εύκολη και ασφαλή πρόσβαση, Skype for Business certification για crisp και lag-free επικοινωνία και την ψηφιακή βοηθό Cortana. Επιπλέον, παρέχουν την εφαρμογή Acer BluelightShield, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν την εκπομπή blue light με σκοπό τη μείωση της πίεσης του ματιού και τέλος την Acer TrueHarmony, για εντονότερο και πιο ζωντανό ήχο προσφέροντας πλουσιότερη και πιο επιβλητική απόλαυση multimedia εμπειρίας.



Source link