Νέες διαρροές renders και χαρακτηριστικών για τη σειρά Huawei P20


Η Huawei είναι γνωστό ότι θα παρουσιάσει τη νέα της κορυφαία σειρά smartphones, η οποία θα αποτελείται από τρεις συσκευές, στις 27 Μαρτίου, δηλαδή σε περίπου δύο εβδομάδες.

Ωστόσο, τίποτα πλέον δεν μένει στην φαντασία καθώς νέες διαρροές αποκαλύπτουν περισσότερα press renders των Huawei P20, P20 Pro και P20 Lite ενώ τώρα έχουμε επιπλέον τη διαρροή πληροφοριών σχετικά με τις τιμές αλλά και ορισμένα τεχνικά χαρακτηριστικά τους.

Πιο αναλυτικά, η γερμανική ιστοσελίδα WinFuture αποκάλυψε το σύνολο των χρωματικών επιλογών όλων των συσκευών σε συνδυασμό με renders που αποκαλύπτουν όλες τις λεπτομέρειες της εξωτερικής εμφάνισης των νέων συσκευών της Huawei.

Τα Huawei P20 και P20 Pro είναι προφανώς οι κορυφαίες εκδόσεις της σειράς και στον σχεδιασμό τους υπάρχει έντονη επίδραση από το Apple iPhone X, κυρίως χάρη στην χαρακτηριστική εγκοπή στο επάνω μέρος της οθόνης. Δεύτερη σημαντική ομοιότητα είναι η τοποθέτηση κάθετα της διπλής (τριπλής στην περίπτωση του Pro) κάμερας, στην πλάτη των συσκευών.

Οι συσκευές δείχνουν να έχουν εξαιρετική εξωτερική εμφάνιση, ενώ στην πλάτη θα υπάρχει γυάλινη επένδυση. Τόσο το P20 όσο και το P20 Pro θα διαθέτουν αναλογία οθόνης 19:9, κάτι που μεταφράζεται σε ψηλότερη και πιο λεπτή οθόνη, αν και το P20 Pro θα διαθέτει οθόνη μεγαλύτερης διαγωνίου. Επιπλέον διαφορά θα είναι ότι η οθόνη του Pro θα είναι τεχνολογίας OLED ενώ του «απλού» P20 θα είναι τεχνολογίας LCD.

Η ανάλυση θα είναι στα 1080 x 2240 pixels ενώ στο εσωτερικό πιθανότατα θα φιλοξενείται η πλατφόρμα Kirin 970 της Huawei με τους πυρήνες χρονισμένους στα 2,4GHz. Ένα ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι οι συσκευές δεν θα διαθέτουν υποδοχή για τοποθέτηση κάρτας μνήμης, αντίθετα στο σχετικό tray θα μπορεί να τοποθετηθεί δεύτερη κάρτα SIM.

Σε επίπεδο φωτογραφικού εξοπλισμού, όπως είναι ήδη γνωστό, το P20 θα διαθέτει κάμερα δύο φακών ενώ το P20 Pro κάμερα τριών φακών, με τον τρίτο φακό να είναι πιθανότατα ένας 80 χιλιοστών τηλεφακός, για πρώτη φορά σε smartphone. Σε επίπεδο μπαταρίας, του P20 Pro θα προσφέρει χωρητικότητα 4.000mAh ενώ του P20 θα προσφέρει χωρητικότητα 3.400mAh.

Το P20 θα είναι διαθέσιμο σε τρεις χρωματικές εκδόσεις (μαύρο, μπλε και ροζ/χρυσό) ενώ το P20 Pro θα κυκλοφορήσει σε εκδόσεις μαύρου, μπλε και ανοικτού μοβ (λιλά). Το Huawei P20 Lite, η πλέον προσιτή εκδοχή της σειράς, θα είναι διαθέσιμη σε μαύρο, μπλε και ροζ, θα έχει επίσης την χαρακτηριστική εγκοπή στο επάνω μέρος της οθόνης αλλά τα περιθώρια της οθόνης θα είναι λίγο μεγαλύτερα σε σχέση με των άλλων δύο μοντέλων.

Τέλος, διέρρευσαν και οι τιμές των συσκευών με το P20 να κοστολογείται στα 680 ευρώ, το P20 Pro στα 900 ευρώ και το P20 Lite στα 380 ευρώ.

The post Νέες διαρροές renders και χαρακτηριστικών για τη σειρά Huawei P20 appeared first on pestaola.Source link