Νέα σειρά Wacom Intuos Pen Tablets από την Comart


Η Wacom ανακοίνωσε την νέα σείρα Wacom Intuos Pen Tablets, με τα νέα Intuos να είναι ελαφρία, εύχρηστα και προσιτά για όσους ξεκινούν την δημιουργική τους αναζήτηση στην επεξεργασία φωτογραφιών, το σχεδιασμό γραφικών και το design.

Τα tablets είναι συμβατά με Mac και PC,περιλαμβάνουν πολλά από τα καταξιωμένα τεχνικά χαρακτηριστικά των προηγούμενων σειρών και συνοδεύονται απο την επιλογή μεμονωμένης αγοράς τριών προγραμμάτων επεξεργασίας (Corel Painter Essentials 6 για γραφικά, Corel AfterShot 3 για επεξεργασία φωτογραφιών και το Celsys Clip Studio Paint Pro για comics).

Στη νέα σειρά περιλαμβάνoνται τεχνικές και εργονομικές βελτιώσεις. Ορισμένα από τα μοντέλα διαθέτουν συνδεσιμότητα Bluetooth, ενώ η επιφάνεια αφής προσφέρει 4,096 επίπεδα ευαισθησίας. Παρά το γεγονός ότι έχουν το ίδιο μέγεθος οθόνης με τα προηγούμενα μοντέλα, τα νέα Intuos έχουν μικρότερο προφίλ και χαμηλότερο βάρος, με το μικρότερο να ζυγίζει μόλις 220 γραμμάρια. Διαθέτουν τέσσερα πλήκτρα, τα οποία μπορούν να προσαρμοσθούν σε διαφορετικές εντολές μέσα σε κάθε εφαρμογή, ενσωματωμένη λυχνία λειτουργίας LED και υποδοχή για την στερέωση της πένας. Τα μοντέλα με Bluetooth παρουσιάζουν βελτίωση 60% στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, με το μέσο Intuos να λειτουργεί για 3,5 ώρες χωρίς επαναφόρτιση.

Τα Wacom Intuos M έχουν επιφάνεια 8,5 Χ 5,3 ίντσες και ανάλυση 2,541 lpi ενώ η μικρότερη έκδοση σειρά “S” διαθέτει οθόνη 6 Χ 3,7 ίντσες και ανάλυση 2,540 lpi

Τα νέα μοντέλα της Wacom κυκλοφορούν σε τρία χρώματα black, pistachio και berry που θα είναι διαθέσιμο σε περιορισμένες χώρες, προς το παρόν στην Ελλάδα διατίθενται τα δύο πρώτα χρώματα.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Οι τιμές ξεκινούν από 95€ για το S χωρίς Bluetooth, 120€ για S με Bluetooth και τα 240€ για το μοντέλο M με Bluetooth συνδεσιμότητα.

Δείτε τα νέα αλλά και υφιστάμενα μοντέλα Wacom Intuos στο Comart eshop εδώ. H Comart είναι Εξουσιοδοτημένος Μεταπωλητής Apple, LaCie κ.α. διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία και εξειδικευμένo τμήμα πωλήσεων και υποστήριξης καθώς και υψηλή τεχνογνωσία σε εγκαταστάσεις graphic design, animation, γραφικών, media management & storage κλπ.

The post Νέα σειρά Wacom Intuos Pen Tablets από την Comart appeared first on pestaola.Source link