Νέα και πιο προσιτά μοντέλα συμπληρώνουν την γκάμα Microsoft Surface


Η Microsoft, χωρίς πολλές τυμπανοκρουσίες, προσθέτει νέα και πιο προσιτά μοντέλα στην οικογένεια Surface και Surface Book 2. 

To νέο μοντέλο Microsoft Surface Book 2 έχει οθόνη διαγωνίου 13.5 ιντσών, αλλά στοιχίζει 300 δολάρια λιγότερα στις ΗΠΑ από το προηγούμενο μοντέλο Surface Book 2, ενώ είναι εξοπλισμένο με έναν επεξεργαστή Intel Core i5 έβδομης γενιάς, με μνήμη RAM 8 GB και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο τεχνολογίας SSD ο οποίος φτάνει σε χωρητικότητα τα 128 GB. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά είναι και ο βασικός λόγος που η τιμή στο νέο μοντέλο διατηρείται σε χαμηλότερα επίπεδα από ό,τι πριν.

Αναφορικά με το Microsoft Surface Laptop, το νέο μοντέλο κοστίζει πλέον 799 δολάρια στις ΗΠΑ, ενώ είναι εφοδιασμένο με έναν επεξεργαστή Intel Kaby Lake m3, με μνήμη RAM 4 GB και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 128 GB. Και σε αυτή την περίπτωση η τιμή έχει πέσει κατά 200 δολάρια περίπου στην αμερικανική αγορά, με τα νέα μοντέλα να αποσκοπούν στο να αυξήσουν ακόμα περισσότερο το μερίδιο που έχουν οι συσκευές Microsoft Surface στην παγκόσμια αγορά.

Μέχρι τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές δεν είχε γίνει γνωστό το πότε και σε ποια τιμή θα έρθουν τα πιο προσιτά μοντέλα της οικογένειας Surface στην ελληνική αγορά, αλλά η διάθεσή τους και εντός των τειχών θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.Source link