Νέα διαρροή επιβεβαιώνει τα χαρακτηριστικά του Xiaomi Mi Mix 2S


Η ύπαρξη του Xiaomi Mi Mix 2S έχει επιβεβαιωθεί μέσω διάφορων διαρροών το τελευταίο διάστημα, ωστόσο νεότερα στοιχεία φαίνεται ότι έρχονται πλέον να επιβεβαιώσουν και ορισμένα από τα τεχνικά του χαρακτηριστικά.

Πιο συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα XDA Developers φιλοξένησε στοιχεία του firmware του Mi Mix 2S τα οποία αποκαλύπτουν ορισμένα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής ενώ επιβεβαιώνουν κάποια άλλα.

Το Xiaomi Mi Mix 2S, με την κωδική ενδοεταιρική ονομασία Polaris, όλα δείχνουν ότι θα εξοπλίζεται με την πλατφόρμα Snapdragon 845 ενώ η μη αφαιρούμενη μπαταρία του θα έχει χωρητικότητα 3.400mAh. Προ-εγκατεστημένο θα έρχεται το λειτουργικό σύστημα Android 8.0 Oreo, κάτω από το MIUI 9 skin της Xiaomi. Η συσκευή θα έχει επίσης ανάλυση Full HD+ (2160×1080 pixels), κάτι που προδικάζει την αναλογία οθόνης 18:9.

Τα παραπάνω είναι τα στοιχεία που επιβεβαιώνονται μέσω του firmware της συσκευής, ωστόσο πρόσφατες διαρροές renders δίνουν και μία σαφέστερη εικόνα για το πώς θα μοιάζει το Mi Mix 2S. Όπως φαίνεται η νέα ναυαρχίδα θα είναι παρόμοια σε εμφάνιση με το Mi Mix 2, αλλά με τη διαφορά ότι θα έχει ακόμα λεπτότερα bezels.

Ιδιαίτερο σημείο αναφοράς αποτελεί το γεγονός ότι το μόνο στοιχείο που θα διακόπτει την «απέραντη» οθόνη του Mi Mix 2S θα είναι η εμπρόσθια κάμερα, που φαίνεται να έχει τοποθετηθεί πάνω και δεξιά, στη γωνία της οθόνης.

Κατά τα λοιπά, η συσκευή αναμένεται να διαθέτει dual camera στην πλάτη, ανάλογη του Redmi Note 5 Pro, τουλάχιστον σε επίπεδο σχεδιασμού ενώ φημολογείται ότι θα μπορούσε να περιλαμβάνει αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος ενσωματωμένο στην οθόνη κατά το πρότυπο του Vivo X20 Plus UD.Source link