Μια εικόνα για το πώς θα ήταν το ακυρωμένο Surface Mini tablet


Εικόνες του Surface Mini tablet, μας δίνουν μία καλή εικόνα για το πώς θα ήταν το εν λόγω μοντέλο της Microsoft εάν είχε κυκλοφορήσει. 

Σύμφωνα με τα στοιχεία που προκύπτουν από τις διαρροές του Evan Blass, το Microsoft Surface Mini θα ήταν μία συσκευή με οθόνη διαγωνίου 7.5 ιντσών, με ανάλυση 1440×1080 pixels, με επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 800, μνήμη RAM 1 GB και 32 GB εσωτερική μνήμη. Σύμφωνα με τις διαρροές, η Microsoft είχε σκοπό να κυκλοφορήσει το mini tablet της σε εκδόσεις με κόκκινο, μαύρο και μπλε χρώμα.

Ο σκοπός της Microsoft ήταν να παρουσιάσει το Microsoft Surface Mini μαζί με το Surface Pro 3 σε ένα event που προγραμμάτιζε για τον Μάιο του 2014. Παρόλο που το Microsoft Surface Pro 3 παρουσιάστηκε τελικά, το Microsoft Surface Mini ακυρώθηκε και δεν είδε ποτέ την έναρξη της μαζικής παραγωγής. Στο πίσω μέρος του μοντέλου της Microsoft θα υπήρχε μία κάμερα των 5 Megapixel και στο μπροστινό μέρος μία ακόμα των 2.1 Megapixel, αμφότερες με ανάλυση Full HD.

To Microsoft Surface Mini ήταν σχεδιασμένο για το λειτουργικό σύστημα Windows RT, ενώ θα υπήρχε υποστήριξη για το Surface Pen, στοιχείο που έκανε την Microsoft να θεωρεί ότι το Surface Mini θα μπορούσε να γίνει ο αντικαταστάτης ενός σημειωματαρίου Moleskine.Source link