Η Marvel και οι ταινίες Star Wars προτιμούν το streaming μέσω Disney


Από το 2019 και έπειτα το περιεχόμενο της Marvel θα εγκαταλείψει το Netflix για χάρη της νέας υπηρεσίας της Disney. 

Στη νέα υπηρεσία της Disney θα προβάλλονται αποκλειστικά και οι ταινίες Star Wars. Το Netflix φέρεται να προέβη σε μια σειρά από ενέργειες προκειμένου να καταφέρει να διατηρήσει τα δικαιώματα για την προβολή ταινιών και σειρών από τη Marvel, αλλά τελικά δεν κατάφερε να έρθει σε συμφωνία για τη συνέχιση της προβολής τους.

Από το 2019 και έπειτα, η Disney θα λανσάρει τη νέα της υπηρεσία κινηματογραφικού streaming και θέλει να είναι πολύ δελεαστικό το περιεχόμενο που θέλει να προσφέρει μέσω αυτής. Οι ταινίες Star Wars και το περιεχόμενο της Marvel είναι αρκετοί λόγοι για να επιλέξει κανείς την υπηρεσία της Disney. Θα πρέπει στο σημείο αυτό να τονιστεί ότι το Netflix θα συνεχίσει να προβάλλει τις ταινίες και τις σειρές της Marvel στις οποίες έχει αναλάβει την παραγωγή τους, όπως είναι το εξαιρετικά δημοφιλές Daredevil και άλλοι τίτλοι.

Μέχρι το τέλος του 2018, εκτιμάται ότι τίποτα δεν θα έχει αλλάξει, ενώ εκτιμάται ότι μέχρι το 2020 θα έχουν διατηρηθεί στους καταλόγους του Netflix κάποιες παλιότερες ταινίες και σειρές της Marvel, ή ταινίες της κινηματογραφικής τριλογίας Star Wars όπου είναι αυτό διαθέσιμο.Source link