Λεπτομέρειες για το εσωτερικό του Xbox One X Project Scorpio Edition


To Xbox One X Scorpio Edition είναι μία κονσόλα περιορισμένης κυκλοφορίας, για την οποία μαθαίνουμε σταδιακά περισσότερες πληροφορίες. 

Μέχρι στιγμής, αυτό που ήταν γνωστό γνωστό για το Xbox One X από τον περασμένο Απρίλιο ήταν ότι στο εσωτερικό του υπάρχει SoC της AMD, με οχτώ πυρήνες και 40 GPU compute units με μνήμη RAM 12 GB, τεχνολογίας GDDR5, με bandwidth της μνήμης στα 326 GB/s. Στο εσωτερικό της κονσόλας υπάρχει ένα 4K UHD Blu-Ray player, μαζί με ένα μέσο αποθήκευσης 2,5 ιντσών και συνολικής χωρητικότητας 1 TB.

Αναφορικά με την κονσόλα περιορισμένης κυκλοφορίας Xbox One X Project Scorpio Edition, γίνεται γνωστό μέσα από τα όσα αναφέρει το Tom’s Hardware ότι προσφέρει αληθινή 4Κ εμπειρία gaming, σε συχνότητα 60 Hz και ανάλυση 2160p. Στο εσωτερικό του SoC του ειδικού αυτού Xbox One X βρίσκουν τη θέση τους 7 δισεκατομμύρια τρανζίστορ, με δύο ομάδες τεσσάρων πυρήνων χρονισμένων στα 2.3 GHz, 12 GDDR5 Controllers για τη RAM, στοιχείο που μπορεί να σημαίνει ότι η συνολική μνήμη RAM θα μπορεί να φτάνει έως και τα 24 GB.

H Microsoft δηλώνει ότι μπορεί να καταφέρει απόδοση που φτάνει έως και τα 6 Teraflops στα 32 bit, επίδοση που ξεπερνά κατά πολύ τις απαιτήσεις ακόμα και των πιο εξελιγμένων τίτλων του σήμερα. Η κονσόλα είναι σαφώς βελτιωμένη σε σχέση με ένα απλό Xbox στους τομείς της απόδοσης, των γραφικών, του ήχου και του βίντεο.Source link