Ηχεία κόστους 40.000 δολαρίων από την Bang & Olufsen


Τα ηχεία Bang & Olufsen BeoLab 50 δεν είναι για τους πολλούς, αλλά για όσους είναι διατεθειμένοι να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για τη μουσική τους. 

Τα Bang & Olufsen BeoLab 50 μπορούν να γίνουν δικά σας, με το αντίτιμο των… 40.000 δολαρίων στις ΗΠΑ, στοιχείο που τα καθιστά απαγορευτικά για τους περισσότερους, εκτός από βασιλείς και κροίσους! Η πολυτέλεια των ηχείων της Bang & Olufsen φαίνεται από τον προσεγμένο σχεδιασμό τους, καθώς αυτά τα ηχεία δαπέδου δεν μοιάζουν με κανένα άλλο ηχείο. Το πλαίσιο τους είναι από βιομηχανικά επεξεργασμένο αλουμίνιο και σχάρες δρυός για καλύτερη απόδοση του ήχου και των χαμηλών συχνοτήτων.

Ένα από τα εντυπωσιακά στοιχεία των ηχείων της Bang & Olufsen είναι το αναδυόμενο μικρό ηχείο tweeter στο πάνω μέρος, το οποίο προσφέρει καλύτερη ακρόαση στα πρίμα. Η εταιρεία ονομάζει αυτό το στοιχείο Acoustic Lens. Στο εσωτερικό του ηχείου της Bang & Olufsen υπάρχουν τέσσερα drivers των 4 ιντσών για τις μεσαίες συχνότητες και τρία drivers των 10 ιντσών που λειτουργούν ως woofers για τα μπάσα. Παράλληλα, τα ηχεία έχουν εφτά ενσωματωμένους ενισχυτές, έτσι ώστε να μπορούν να συνδεθούν απευθείας με το ρεύμα.

Η οικογένεια Bang & Olufsen BeoLab απέκτησε και άλλα μέλη εκτός από το εν λόγω μοντέλο, τα οποία εκτοξεύουν στα ύψη κάθε… προϋπολογισμό!Source link