Η Huawei θα παρουσιάσει μία mobile Τεχνητή Νοημοσύνη


Τη δική της πρόταση στο πεδίο της Τεχνητής Νοημοσύνης ετοιμάζει η Huawei στις αρχές Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της IFA.

Η Huawei αναμένεται να δώσει μία πρώτη γεύση από την Mobile Artificial Intelligence που ετοιμάζει στο πλαίσιο της παρουσίας της στην έκθεση IFA, στο Βερολίνο, στις 2 Σεπτεμβρίου. Ήδη η Huawei μέσω Twitter αποκάλυψε ότι θα παρουσιάσει κάτι τέτοιο τις επερχόμενες ημέρες.

Μέσα από το teaser video που έδωσε η ίδια η Huawei στη δημοσιότητα γίνεται φανερό ότι αυτό που θα παρουσιάσει η Huawei στην IFA θα έχει άμεση σχέση με τον κόσμο της Τεχνητής Νοημοσύνης, χωρίς, φυσικά, να δίνονται περισσότερες πληροφορίες για αυτό.

Οι περισσότεροι αναλυτές εκτιμούν ότι η Huawei θα παρουσιάσει ένα AI chip, το οποίο θα είναι ενσωματωμένο στο νέο HiSilicon Kirin SoC της εταιρείας, προσφέροντας μια σειρά από ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά και υπηρεσίες στον κάτοχο μίας συσκευής της Huawei.

Οι Κινέζοι, πάντως, μέσα από τα teaser τους μας προτρέπουν να αναμένουμε το… αναπάντεχο, επομένως δεν αποκλείεται να μας επιφυλάσσουν και κάποιες εκπλήξεις αναφορικά με την εμπλοκή τους στον τομέα των εφαρμογών Τεχνητής Νοημοσύνης. Σε κάθε περίπτωση, δεν μπορεί κανείς παρά να αναμένει με ενδιαφέρον να δει ακριβώς τι είναι αυτό που ετοιμάζει η Huawei.Source link