Αγοράστε Οικονομικά Χειροποίητα Κοσμήματα

H Amazon δημιουργεί τη δική της πρόταση soundbar


H Amazon, με το brand AmazonBasics, παρουσιάζει ένα soundbar με προσιτό χαρακτήρα, που δεν έχει -όμως- να ζηλέψει από άλλες πιο ακριβές προτάσεις. 

To Amazon AmazonBasics 2.1 Channel Bluetooth SoundBar, όπως υποδηλώνει -άλλωστε- και το όνομά του, είναι ένα σύστημα home cinema 2.1 με ενσωματωμένο subwoofer, με την τιμή του να μην ξεπερνά τα 100 δολάρια στις ΗΠΑ. Το σύστημα της Amazon έχει ηχεία 31.5 ιντσών, εξοπλισμένο με τεχνολογία Bluetooth 2.1, με όλες τις ευκολίες που να επιτρέπουν την εύκολη και απρόσκοπτη ασύρματη επικοινωνία με ποικίλες συσκευές.

Με ήχο από 2.1 κανάλια, με ένταση που μπορεί να φτάνει έως και τα 92 dB και τρεις διαφορετικές διαμορφώσεις ήχου για να καλύπτονται όλες οι προτιμήσεις των φίλων του κινηματογραφικού ήχου, το σύστημα της Amazon δείχνει ότι ένα soundbar μπορεί να είναι προσιτό σε τιμή, αλλά να προσφέρει όλα όσα θα ήθελε κανείς από ένα τέτοιο ηχοσύστημα στο σαλόνι του.

Το brand AmazonBasics της Amazon φιλοδοξεί να προσφέρει ένα διόλου ευκαταφρόνητο πλήθος προϊόντων που να μπορεί να γίνει μία προσιτή εναλλακτική πρόταση για τον καταναλωτή που δεν μένει μόνο στο όνομα της συσκευής που θέλει να βάλει στο σαλόνι του. Ο λεπτός σχεδιασμός του soundbar της Amazon είναι ένα ακόμα όπλο στην φαρέτρα του για την μάχη της αγοράς των home electronics.

The post H Amazon δημιουργεί τη δική της πρόταση soundbar appeared first on pestaola.Source link