Η Google φέρεται να ετοιμάζει το λανσάρισμα ενός mid-range Pixel


Η Google φέρεται να προωθεί τα σχέδιά της για το λανσάρισμα ενός mid-range Pixel smartphone, κατά τη διάρκεια του προσεχούς καλοκαιριού.

Η νέα συσκευή θα κατατάσσεται στη μεσαία κατηγορία, σύμφωνα με το δημοσίευμα της ινδικής ιστοσελίδας Economic Times το οποίο βασίζεται σε πληροφορίες που παρείχαν στελέχη κατασκευαστών τα οποία ήταν παρόντα σε σχετικές συναντήσεις που έλαβαν χώρα για το συγκεκριμένο θέμα σε Μαλαισία, Βρετανία και Ηνωμένες Πολιτείες, τον περασμένο μήνα.

Το λανσάρισμα αυτής της mid-range συσκευής τοποθετείται για το χρονικό διάστημα μεταξύ Ιουλίου και Αυγούστου, με τις πρόθεση να προωθηθεί σε αγορές που χαρακτηρίζονται ως «ευαίσθητες» σε επίπεδο τιμολογιακής πολιτικής, όπως είναι η Ινδία. Το δημοσίευμα θέλει την Google να συμπεριλαμβάνει τη συγκεκριμένη συσκευή στην ομάδα hardware προϊόντων που θα προωθήσει στην συγκεκριμένη ασιατική χώρα (μαζί με τα Pixelbook, Home και Home Mini).

Δεν διευκρινίζεται σε ποιες πρόσθετες αγορές θα κυκλοφορήσει το mid-range Pixel, εκτός Ινδίας, αλλά το δημοσίευμα αναφέρει ότι θα αποτελέσει προάγγελο του «κανονικού» Pixel 3, το οποίο αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του μέσα στον Οκτώβριο.

The post Η Google φέρεται να ετοιμάζει το λανσάρισμα ενός mid-range Pixel appeared first on pestaola.Source link