Φωτεινότητα οθόνης για ρεκόρ από το Samsung Galaxy Note 8


Οι μετρήσεις της DisplayMate θεωρούνται απόλυτα έγκυρες για τις οθόνες των smartphones και το Samsung Galaxy Note 8 φέρνει εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που προκύπτουν από τις μετρήσεις της DisplayMate, το Samsung Galaxy Note 8 στη μέγιστη φωτεινότητα της οθόνης του ξεπερνά σε ποσοστό 22% τη φωτεινότητα του Galaxy S8. Αξίζει να σημειωθεί ότι η DisplayNote έχει δώσει μετά από δοκιμές τον βαθμό A+ μόνο στο Galaxy S8, ενώ το Samsung Galaxy Note 8 δείχνει να ξεπερνά αυτή την επίδοση. H DisplayMate δίνει για το Galaxy Note 8 τον ίδιο απόλυτο βαθμό του A+ για την οθόνη του, θεωρώντας ότι αυτή είναι η καλύτερη οθόνη που έχει παρουσιαστεί μέχρι σήμερα σε ένα smartphone.

H οθόνη με διαγώνιο 6.3 ιντσών, τεχνολογίας AMOLED έχει φωτεινότητα 1200 nits, σε σύγκριση με τα 1000 nits του Galaxy S8, ενώ το iPhone 7 έχει φωτεινότητα 705 nits, σύμφωνα με τις μετρήσεις της DisplayMate, όπως αναφέρονται στο CNet. Ένα άλλο ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι η οθόνη του Galaxy Note 8 προσφέρει την χρωματική παλέτα που χρησιμοποιεί μία 4Κ τηλεόραση που φέρει την πιστοποίηση της UHD Alliance. Μάλιστα, το Galaxy Note 8 προσφέρει μία σειρά από εκτεταμένες ρυθμίσεις για την οθόνη που βελτιώνουν το οπτικό αποτέλεσμα.

Μένει να δούμε ποια θα είναι τα συμπεράσματα της DisplayMate μετά από τη δοκιμή του επερχόμενου iPhone 8. Μέχρι τότε το Samsung Galaxy Note 8 θα έχει το προνόμιο να θεωρείται το smartphone με την καλύτερη οθόνη που έχει δοκιμάσει η DisplayMate.Source link