Η ESET ανακοινώνει το νέο plug-in Direct Endpoint Management


Το ESET Direct Endpoint Management, ένα νέο plug-in για απομακρυσμένη διαχείριση και παρακολούθηση, προσφέρει στους Managed Service Providers τη δυνατότητα για πιο γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση.

Η ESET ανακοίνωσε τη διάθεση του νέου plug-in ESET Direct Endpoint Management, που έχει αναπτύξει σε συνεργασία με τη ConnectWise. Η ConnectWise απευθύνεται σε παρόχους λύσεων τεχνολογίας, εξελίσσοντας τα εργαλεία που χρησιμοποιούν για να δημιουργούν, να διαχειρίζονται και να αναπτύσσουν αποτελεσματικά τις επιχειρήσεις τους. Χάρη στο νέο plug-in απομακρυσμένης διαχείρισης και παρακολούθησης (RMM – Remote Management and Monitoring) για την κονσόλα ConnectWise Automate, οι Managed Service Providers (MSPs) της ESET επωφελούνται από  ταχύτερες και καλύτερες διαδικασίες εγκατάστασης των endpoint.

Με το ESET Direct Endpoint Management δημιουργείται μια απευθείας σύνδεση μεταξύ των endpoint της ESET και της κονσόλας ConnectWise Automate. Το plug-in, που έχει σχεδιαστεί λαμβάνοντας υπόψη τις προδιαγραφές λειτουργίας της ConnectWise, αξιοποιεί τον υπάρχοντα ConnectWise Agent για να διευκολύνει ακόμη περισσότερο τις διαδικασίες εγκατάστασης και διαχείρισης, χωρίς να θυσιάζεται η απόδοση ή η λειτουργικότητα.

Μέχρι σήμερα η ESET διέθετε ένα plug-in που συνέδεε το ESET Remote Administrator (ERA) και την κονσόλα ConnectWise Automate. Πλέον, με τη νέα έκδοση, οι MSP δεν χρειάζεται να εγκαταστήσουν το ERA καθόλου, που σημαίνει ότι δεν απαιτείται διαχείριση πρόσθετων server ή ενδιάμεσων κονσόλων. Για τους MSPs αυτό σημαίνει πιο άμεσες και ταχύτερες λειτουργίες, και, παράλληλα, μείωση των ζητημάτων που συνήθως προκαλούνται από τις περίπλοκες διαδικασίες εγκατάστασης.

The post Η ESET ανακοινώνει το νέο plug-in Direct Endpoint Management appeared first on pestaola.Source link