Επίσημη παρουσίαση των Huawei Mate 10 Pro και Mate 10 lite στην Ελλάδα


Σε ειδική εκδήλωση που διοργανώθηκε στην Αθήνα η Huawei προχώρησε στην επίσημη παρουσίαση των νέων της Huawei Mate 10 Pro, του «βασιλιά του Android», και Huawei Mate 10 lite.

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρέθηκε όπως ήταν αναμενόμενο το Huawei Mate 10 Pro. Εξοπλισμένο με τον Kirin 970, τον πρώτο επεξεργαστή τεχνητής νοημοσύνης για smartphone και μπαταρία που εξασφαλίζει πρωτόγνωρη αυτονομία, το Huawei Mate 10 Pro έδειξε με ποιον τρόπο πρόκειται να αλλάξει την καθημερινότητα ακόμα και των πλέον απαιτητικών χρηστών.

Πλαισιωμένο από μια σειρά ευφυών λειτουργιών που εκτελούνται χάρη στον Kirin 970, είναι σε θέση να προσαρμόζεται στις συνήθειες του χρήστη, εξασφαλίζοντας τη βέλτιστη απόδοση και παραμένοντας τόσο γρήγορο, όπως την 1η ημέρα χρήσης του. Επιπλέον, με την βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης η διπλή κάμερα Leica με φακούς SUMMILUX-H είναι σε θέση να αναγνωρίζει στιγμιαία το αντικείμενο της φωτογράφισης και βάσει αυτού να κάνει τις απαραίτητες ρυθμίσεις ώστε το αποτέλεσμα να είναι πάντα επαγγελματικό.

Όσο για το Huawei Mate 10 lite, δεν θα ήταν δυνατόν να περάσει απαρατήρητη η FullView οθόνη 5,9 ιντσών και οι τέσσερις φακοί Leica. Η συσκευή διαθέτει λεπτό του σχεδιασμό και μεταλλική, ενιαία κατασκευή. Οι παρευρισκόμενοι γνώρισαν από πρώτο χέρι την εμπειρία των τεσσάρων φακών του Huawei Mate 10 lite, σε δύο διπλές κάμερες, (κύρια και εμπρόσθια) έχοντας τη δυνατότητα να επιβεβαιώσουν τις εξαιρετικές τους λήψεις ακόμα και υπό συνθήκες ελλιπούς φωτισμού. Εντύπωση επίσης προκάλεσε η FullView οθόνη με λόγο πλευρών 2:1.

Το Huawei Mate 10 lite κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά ήδη από τις 9 Νοεμβρίου (στα 369 ευρώ), ενώ η διάθεση του Huawei Mate 10 Pro αναμένεται να γίνει στις 20 Νοεμβρίου (στα 799 ευρώ).Source link