Η Εικονική Πραγματικότητα (VR) έρχεται για τα παιχνίδια Skyrim, Fallout 4, And DoomΔιασχίστε τους κόσμους των παιχνιδιών της Bethesda σε Εικονική Πραγματικότητα (VR).

Στο E3 2017, η Bethesda παρουσίασε τις εκδόσεις VR τριών από τα μεγαλύτερα παιχνίδια της. Το Fallout 4, το Skyrim και το Doom θα μπορούν να παίξουν στην εικονική πραγματικότητα και σήμερα η Bethesda ανακοίνωσε πότε θα μπορέσουν να τα δοκιμάσουν οι παίκτες.

Η Εικονική Πραγματικότητα του Skyrim έρχεται πρώτη, ξεκινώντας στις 17 Νοεμβρίου για το PlayStation VR – μια έκδοση HTC Vive έρχεται το επόμενο έτος. Η Εικονική Πραγματικότητα του Doom, εν τω μεταξύ, θα είναι διαθέσιμη και στις δύο συσκευές Vive και PSVR την 1η Δεκεμβρίου. Τέλος, η Εικονική Πραγματικότητα του Fallout 4 θα μπορεί να αναπαραχθεί μόνο σε Vive.

Τα τρία παιχνίδια είναι σχεδόν πανομοιότυπα με το VR στις αρχικές τους κυκλοφορίες, αν και θα έχουν τρισδιάστατη κίνηση για καλύτερη εργασία με τους ελέγχους κίνησης. Αυτό περιλαμβάνει διαφορετικές επιλογές κίνησης, όπως η τηλεμεταφορά αντί για το περπάτημα.

Οι ημερομηνίες κυκλοφορίας ανακοινώθηκαν μπροστά από το ετήσιο συνέδριο QuakeCon της Bethesda, όπου συνήθως μοιράζονται μερικές μεγάλες ανακοινώσεις. Η φετινή συνέλευση λαμβάνει χώρα από τις 24 έως τις 27 Αυγούστου.

Διαβάστε ακόμα:Source link