Δύο νέοι προβολείς υψηλής απόδοσης θα παρουσιαστούν από την LG στην IFA


Η LG Electronics, πιστή στην παράδοση που έχει δημιουργήσει, προανήγγειλε την παρουσίαση δύο νέων προβολέων στην IFA, το laser projector ProBeam UST (μοντέλο HF85JA) και το LG MiniBeam (μοντέλο PH30JG).

Το LG ProBeam UST προσφέρει Full HD (1080p) εικόνα με σχεδιασμό εξαιρετικά μικρής ρίψης φωτός για κινηματογραφική εμπειρία χωρίς τα μειονεκτήματα των περισσότερων οικιακών προβολέων. Οι Ultra Short-Throw προβολείς είναι πρακτικοί καθώς δεν απαιτούν επαγγελματική εγκατάσταση, χωρίς πολλά καλώδια ή εκτεταμένο χώρο μεταξύ του προβολέα και της οθόνης, ενώ το ProBeam UST χρειάζεται μόνο 12 εκατοστά για την προβολή εικόνας 100 ιντσών. Επιπλέον, το ProBeam UST είναι εύκολο στην χρήση, καθώς δεν απαιτεί τη δική του βάση – ο χρήστης μπορεί απλά να το τοποθετήσει σε οποιοδήποτε έπιπλο και να ξεκινήσει να απολαμβάνει την ταινία.

Οι καταναλωτές που έχουν αμφιβολίες σχετικά με την αποτελεσματικότητα των projector σε πολύ φωτισμένα δωμάτια μπορούν να μείνουν ήσυχοι, καθώς το LG ProBeam UST παράγει έως 1.500 ANSI lumen φωτεινότητας, 1,5 φορά φωτεινότερα από το προηγούμενο projector UST της LG. Η αναλογία αντίθεσης 150.000:1 του ProBeam UST διασφαλίζει ότι κάθε τηλεοπτική εκπομπή ή ταινία θα είναι ευκρινής και ακριβής. Επιπλέον, η πηγή φωτός του ProBeam UST είναι εξαιρετικά ανθεκτική και εκτιμάται ότι θα διαρκέσει έως και 20.000 ώρες. Ο πρωτοποριακός μηχανισμός λέιζερ σε σχήμα Ι, του δίνει ένα λεπτό και κομψό προφίλ που ταιριάζει σε κάθε δωμάτιο.

Το LG ProBeam UST προσφέρει μια σειρά από επιλογές για να συνδεθεί με ασύρματα ηχεία ή ακουστικά. Τα τέσσερα γωνιακά κάτοπτρα διορθώνουν τόσο την οριζόντια όσο και την κατακόρυφη παραμόρφωση της εικόνας, παρέχοντας τόσο μεγάλη ευελιξία στο ProBeam UST, που άλλοι προβολείς θα μπορούσαν μόνο να ονειρευτούν. Η premium αυτή συσκευή ενσωματώνει την βραβευμένη πλατφόρμα webOS Smart TV της LG, προσφέροντας στους τηλεθεατές πρόσβαση στον συνεχώς αυξανόμενο αριθμό υπηρεσιών streaming.

Το LG MiniBeam είναι ένας εύκολος στη χρήση φορητός προβολέας, ο οποίος επίσης αναμένεται να παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην IFA 2017. Ένας HD προβολέας με ενσωματωμένη μπαταρία που διαρκεί έως και τέσσερις ώρες, το MiniBeam, διαθέτει άφθονη δύναμη χωρίς καλώδιο για να αναπαράγει δύο ταινίες ενώ βρίσκεσαι στο κάμπινγκ, στην βεράντα ή χαλαρώνοντας σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου. Ένα από τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του, το Multi-Angle Projection, επιτρέπει την κλίση της συσκευής μέχρι και 70 μοίρες για να εμφανίσει μια εικόνα ψηλά στον τοίχο ή ακόμα και στο ταβάνι χωρίς τη χρήση τρίποδου.

Το LG MiniBeam projector προσφέρει στους χρήστες πρωτοφανή ελευθερία σε ένα φορητό πακέτο. Η συμβατότητα με USB Type-C δίνει στο MiniBeam τη δυνατότητα να συνδέει και να αντικατοπτρίζει άλλες συσκευές, όπως φορητούς υπολογιστές και smartphone, και να φορτίζει την εσωτερική μπαταρία 9000mAh με ένα μόνο καλώδιο. Το MiniBeam μπορεί να στείλει ένα ηχητικό σήμα σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή με δυνατότητα Bluetooth – ασύρματο ηχείο, smartphone ή ακόμα και ηχοσύστημα αυτοκινήτου.Source link