Δώρο 1GB με κάθε νέα κάρτα Cosmote Prepaid Mastercard


Δώρο 1GB με κάθε ενεργοποίηση νέας προπληρωμένης κάρτας Cosmote Prepaid Mastercard προσφέρει σε όλους τους καταναλωτές η Cosmote, μέχρι και τις 23 Σεπτεμβρίου.

Η Cosmote Prepaid Mastercard είναι και η μόνη προπληρωμένη κάρτα που με κάθε 1€ αγορών, προσφέρει 5MB. Με την Cosmote Prepaid Mastercard, που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα, μπορεί κανείς να πραγματοποιεί με ασφάλεια τις αγορές του σε φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα με το σήμα Mastercard στην Ελλάδα και το εξωτερικό, και ταυτόχρονα να αποκτά MB στο κινητό του.

Τα ΜΒ αυτά μπορεί να τα καταναλώσει είτε o ίδιος ο χρήστης, είτε να τα μεταβιβάσει δωρεάν σε άλλο συνδρομητή Cosmote, τη στιγμή που τα επιθυμεί ή τα έχει ανάγκη. Έτσι μπορεί να απολαμβάνει περισσότερο χρόνο στο Internet και στα social media, να βλέπει video online ή να ακούει την αγαπημένη του μουσική.

Η διαχείριση της κάρτας αλλά και των MB γίνεται μέσα από την εφαρμογή Cosmote Prepaid. Την Cosmote Prepaid Mastercard μπορεί κανείς να την αποκτήσει σε ένα κατάστημα Cosmote ή Γερμανός, απλά με την αστυνομική του ταυτότητα. Περισσότερα στο cosmote.gr/prepaidmastercard.Source link