Διάθεση των καναλιών Novasports από τις Vodafone και Wind


H Vodafone Ελλάδας ανακοίνωσε ότι ενισχύει τη συνδρομητική τηλεοπτική πλατφόρμα Vodafone TV, καθώς ενσωματώνει στο πρόγραμμά της αθλητικό περιεχόμενο με όλα τα κανάλια Novasports.

Σε ανάλογη ανακοίνωση προχώρησε και η Wind Ελλάς, γνωστοποιώντας ότι υπέγραψε σχετική συμφωνία με τη Forthnet για τη διάθεση των καναλιών Novasports, μέσω της δικής της πλατφόρμας τηλεοπτικού περιεχομένου, η οποία θα λανσαριστεί το επόμενο διάστημα.

Στην περίπτωση της Vodafone, η εμπορική συμφωνία της εταιρείας με τη Forthnet προβλέπει ότι η IPTV πλατφόρμα Vodafone TV θα συμπεριλάβει όλο το αθλητικό περιεχόμενο που προσφέρεται από τα επτά κανάλια Novasports, στο οποίο περιλαμβάνονται το ελληνικό πρωτάθλημα της Super League, το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπάσκετ της EuroLeague, καθώς και άλλα μεγάλα αθλητικά γεγονότα. Με τον τρόπο αυτό θα δημιουργηθεί ένα νέο τηλεοπτικό πακέτο, το Vodafone TV Sports+.

«Στρατηγικός στόχος της Vodafone Ελλάδας είναι να αποτελεί κορυφαίο πάροχο συνολικών υπηρεσιών επικοινωνίας και ψυχαγωγίας. Σήμερα ισχυροποιούμε την τηλεοπτική μας πλατφόρμα Vodafone TV, μέσα από μία σημαντική συμφωνία, που μας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσουμε πρόσβαση σε ποιοτικό αθλητικό περιεχόμενο», δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Vodafone Ελλάδας, κ. Χάρης Μπρουμίδης, τονίζοντας ότι «αυτή είναι η πρώτη φορά στην Ελλάδα που ποιοτικό αθλητικό περιεχόμενο διανέμεται μέσω μίας εμπορικής συμφωνίας στη χονδρική αγορά, η οποία θα διευρύνει τις δυνατότητες που προσφέρουμε στους πελάτες του Vodafone TV».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Wind Ελλάς, κ. Νάσος Ζαρκαλής, δήλωσε: «Πρόκειται να λανσάρουμε ένα τηλεοπτικό προϊόν που θα ξεχωρίζει τόσο για τα τεχνολογικά του χαρακτηριστικά όσο και για το περιεχόμενο του. Σε συνέχεια της συνεργασίας μας με την Zappware που αφορά στην τεχνολογική λύση, ανακοινώνουμε μια συμφωνία που σηματοδοτεί την υψηλή ποιότητα και την ανταγωνιστικότητα του περιεχομένου που θα διατίθεται από τη νέα μας πλατφόρμα. Πολύ σύντομα θα παρουσιάσουμε το πλήρες πλάνο μας για το ολοκληρωμένο τηλεοπτικό περιεχόμενο που θα προσφέρεται από την πλατφόρμα μας».

 



Source link