Διαρροή επίσημων renders των Nokia 7 Plus και Nokia 1


Η HMD φαίνεται ότι συνεχίζει την ραγδαία επέκταση του portfolio των συσκευών του Nokia brand καθώς ήδη διέρρευσαν τα επίσημα renders δύο ακόμα συσκευών.

«Δράστης» των διαρροών είναι ο γνωστός Evan Blass, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter. Οι συσκευές των οποίων τα renders διέρρευσαν είναι το Nokia 7 Plus και το Nokia 1, με το πρώτο να έρχεται με dual camera και εντασσόμενο στο πρόγραμμα Android One και το δεύτερο να αποτελεί ένα εξαιρετικά προσιτό οικονομικά smartphone.

Οι επιδόσεις του Nokia 7 Plus έχουν ήδη διαρρεύσει στο Geekbench και σύμφωνα με εκείνα τα στοιχεία θα διαθέτει τον επεξεργαστή Snapdragon 660 συνοδευόμενο από 4GB μνήμης RAM. Η τωρινή διαρροή φαίνεται να επιβεβαιώνει μία ακόμη φήμη ότι η συσκευή θα είναι ψηλότερη, θα έχει δηλαδή αναλογία οθόνης 18:9, ενώ φαίνεται ότι θα έχει σαρωτή δακτυλικού αποτυπώματος στην πλάτη, κάτω από την κάμερα, ενώ θα υπάρχει και dual-tone LED φλας.

Επίσης, από την διαρροή του Evan Blass αποκαλύπτονται δύο από τις χρωματικές εκδόσεις του Nokia 7 Plus: το Pearl White και το Brown, ενώ και στις δύο περιπτώσεις φαίνεται ότι θα υπάρχουν πορτοκαλί τελειώματα.

Το Nokia 1 φαίνεται ότι θα υιοθετεί αναλογία οθόνης 16:9, χωρίς πλήκτρα στο εμπρόσθιο μέρος με το πλήκτρο εκκίνησης και τα πλήκτρα αυξομείωσης να βρίσκονται στην δεξιά μεριά. Στην πλάτη φανερώνεται η κάμερα με το LED φλας, ενώ στο εμπρόσθιο μέρος, πάνω από την οθόνη φαίνεται η εμπρόσθια κάμερα δίπλα ακριβώς στο ακουστικό.

Το κάλυμμα της πλάτης δείχνει να είναι κατασκευασμένο από πλαστικό και ενδέχεται να προσφέρεται η επιλογή εναλλαγής καλυμμάτων σε διαφορετικά χρώματα, κατά τα πρότυπα των συσκευών Lumia.Source link