Η Dell ανακοίνωσε το νέο Alienware Software Command Center


Επανασχεδιάζοντας εξαρχής το software της, η Dell παρουσιάζει το νέο Alienware Command Center, το οποίο συνδυάζει ρυθμίσεις συστήματος, περιεχόμενο και άλλες λειτουργίες σε ένα απλό και κομψό interface.

Το Alienware Command Center βοηθά τόσο τους αρχάριους, όσο και τους έμπειρους gamers να βελτιστοποιήσουν και να ρυθμίσουν τα PCs και τα περιφερειακά στις δικές τους ιδιαίτερες απαιτήσεις. Τώρα πλέον οι gamers μπορούν να έχουν πρόσβαση στη βιβλιοθήκη των παιχνιδιών τους από όλες τις πηγές ενός PC, να δημιουργούν με ευκολία εξατομικευμένα προφίλ για κάθε παιχνίδι και να αντλούν περισσότερη απόδοση με εργαλεία διαχείρισης ενέργειας και υπερχρονισμού.

Ταυτόχρονα παρουσιάζεται στην αγορά και το AlienFX 2.0, η δεύτερη γενιά του αποκλειστικού συστήματος της Alienware, που αφορά το συγχρονισμό του φωτισμού με το εκτελούμενο παιχνίδι, σύστημα το οποίο λειτουργεί στα Alienware PCs, τα ποντίκια και τα πληκτρολόγιά τους. Το Alienware Command Center επιτρέπει ακόμη περισσότερη εξατομίκευση μεμονωμένων πλήκτρων ή ομάδων από πλήκτρα, με περισσότερα από 16,8 εκατομμύρια χρώματα σε κάθε ζώνη φωτισμού.

Η Dell και η Alienware εδώ και καιρό επενδύουν στον κλάδο των eSports: με την υποστήριξη του πρώτου Championship Gaming Series το 2007, τη συνεργασία με την Team Liquid, την Team Dignitas και την ELEAGUE, και τελευταία με τη συνεργασία με την Tobii, με στόχο την ενσωμάτωση τεχνολογίας παρακολούθησης οφθαλμών (eye-tracking) στα τουρνουά eSports, φέρνοντας την επανάσταση στην εμπειρία των θεατών. Η Alienware αποτελεί αυτή την περίοδο την επιλογή για hardware της Team Liquid, η οποία έχει διαλέξει περιφερειακά Alienware (ποντίκια, πληκτρολόγια, οθόνες) για χρήση στις προπονήσεις και στους αγώνες.

Επιπλέον, η Dell ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου προπονητικού κέντρου Alienware eSports Training Facility για την Team Liquid, θέτοντας νέα πρότυπα για ένα εξειδικευμένο προπονητικό κέντρο eSports. Οι νέες εγκαταστάσεις συνολικής έκτασης 2.430 τετραγωνικών μέτρων, στο Λος Άντζελες, θα χρησιμεύσουν ως έδρα της Team Liquid, υποστηρίζοντας πολλαπλές ανταγωνιστικές ομάδες, περιλαμβάνοντας σεφ, αθλητικούς ψυχολόγους, διατροφολόγους, και ειδικούς χώρους για προπόνηση, ανάλυση και εκπαίδευση, με την υποστήριξη των νέων και ισχυρότερων τεχνολογιών από την Dell και την Alienware. Οι αθλητές θα προπονούνται για συμμετοχή σε αγώνες με μεγάλα έπαθλα, ενώ οι ομάδες σχεδίασης, τα συνεργεία βιντεοσκόπησης και το προπονητικό προσωπικό θα χρησιμοποιεί monitors, οθόνες αφής και άλλα εργαλεία, για να αναλύει τη δράση και να δημιουργεί περιεχόμενο για τους θεατές.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε ότι η Alienware συνεργάζεται με την NVIDIA και την Oculus για τη δημιουργία και διάδοση στο ευρύ κοινό μιας νέας κατηγορίας ανταγωνιστικών eSports εικονικής πραγματικότητας που συνδυάζουν φυσικό και διανοητικό ανταγωνιστικό gaming. Κατά τους δύο τελευταίους μήνες, περισσότεροι από 200 συμμετέχοντες σε 14 διαφορετικές πόλεις, συμμετείχαν σε αγώνες χρησιμοποιώντας συστήματα Alienware για να πετύχουν τον καλύτερο χρόνο στο τελευταίο παιχνίδι VR της Survios, “Sprint Vector.”

Η Dell ανακοίνωσε τέλος ένα νέο VR-ready Dell Inspiron Gaming Desktop με σκοπό να μειώσει το κόστος εισόδου στον κόσμο του VR. Το σύστημα είναι σχεδιασμένο για τους PC gamers, και για αυτό το σκοπό, το νέο Inspiron Gaming Desktop διαθέτει επεξεργαστές Intel 8ης γενιάς με έξι πυρήνες και γραφικά, επιλογές για αποθηκευτικά μέσα SSD για ταχύτερη εκκίνηση, καθώς και έξυπνο σύστημα απαγωγής θερμότητας, για μεγαλύτερη διάρκεια άνετου gaming.Source link