Η Creative λανσάρει το Multi Room σύστημα ηχείων Omni


Η Creative Technology είχε ανακοινώσει κατά τη διεξαγωγή της IFA 2017, την είσοδό της στην αγορά των Wi-Fi φορητών ηχείων με την παρουσίαση του Creative Omni.

Όπως προτείνει και το όνομά του, το οποίο προέρχεται από το λατινικό πρόθεμα που σημαίνει “όλα” ή “καθένα”, οι χρήστες μπορούν να τοποθετήσουν πολλαπλές μονάδες Creative Omni σε όλο το σπίτι και να απολαύσουν μουσική ασύρματα μέσω Wi-Fi. Η διαχείριση του Omni μπορεί να γίνει και μέσω της εφαρμογής Sound Blaster InterConnect, επιτρέποντας την παράλληλη διαχείριση της ροής ήχου σε ένα ή περισσότερα ηχεία από το smartphone ή το tablet.

Το Creative Omni υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα δημοφιλών πηγών, όπως το Spotify Connect, το οποίο δίνει στους χρήστες πρόσβαση σε εκατομμύρια τραγούδια, καθώς και τον εύκολο έλεγχο της μουσικής τους σε smartphone και tablet. Οι χρήστες μπορούν επίσης να ακούν χιλιάδες διαδικτυακούς ραδιοφωνικούς σταθμούς χωρίς χρέωση, διαθέσιμους στην υπηρεσία iHeartRadio – η οποία υποστηρίζεται επίσης από το Creative Omni.

Όσον αφορά στην ηχητική απόδοση, το Creative Omni προσφέρει room-filling ήχο με δύο ενσωματωμένους οδηγούς 1,5 ιντσών Neodymium και δύο ενσωματωμένα passive radiators που προσφέρουν βαθιά μπάσα. Συνδεδεμένοι αυτοί οι τέσσερις drivers αποδίδουν πλήρη ήχο, παρά το μικρό μέγεθος. Το Omni έχει δύο επιλογές τοποθέτησης: κάθετα για εστιασμένο ήχο ή οριζόντια για ευρύτερο στερεοφωνικό.

Εάν οι χρήστες επιλέξουν να χρησιμοποιήσουν το Creative Omni εν κινήσει, τα ηχεία υποστηρίζουν επίσης ασύρματη σύνδεση Bluetooth 4.2 για φορητότητα και είναι εξοπλισμένα επιπλέον με IPX4 για αντοχή στο νερό. Επίσης διαθέτουν είσοδο για MicroSD, μια ακόμα έξτρα επιλογή για αναπαραγωγή μουσικής. Το Creative Omni έρχεται σε δύο χρώματα μαύρο και λευκό.

Από τις αρχές Νοεμβρίου η νέα πρόταση της Creative είναι διαθέσιμή και στην Ελληνική αγορά σε όλα τα καταστήματα Public.Source link