Χαμηλότερες των προσδοκιών οι προ-παραγγελίες του Galaxy S9


Παρά το γεγονός ότι η Samsung προέβλεπε ότι το Galaxy S9 θα έχει καλύτερη εμπορική πορεία από τον προκάτοχό του, πληροφορίες από την Κορέα δείχνουν ότι οι προ-παραγγελίες δεν είναι οι αναμενόμενες.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην ασιατική χώρα οι προ-παραγγελίες κινούνται χαμηλότερα των προσδοκιών ενώ συγκρινόμενες με τις προ-παραγγελίες του Galaxy S8 φαίνεται ότι κινούνται σε παρεμφερή επίπεδα ή ελαφρώς χαμηλότερα. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της ιστοσελίδας Sam Mobile, ανώνυμο στέλεχος της Samsung ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «θεωρούμε ότι οι προ-παραγγελίες του Galaxy S9 είναι σε επίπεδα παρόμοια με του Galaxy S8».

Σε παρόμοιο κλίμα οι δηλώσεις στελέχους εταιρείας παροχής τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών στην Κορέα: «Οι καταναλωτές ίσως βρίσκουν ότι το Galaxy S9 δεν έχει τόσο πολλές διαφορές σε σχέση με τα υπόλοιπα smartphones». Μάλιστα, ο ίδιος άνθρωπος φέρεται να υποστηρίζει ότι το ενδιαφέρον των καταναλωτών για τη νέα ναυαρχίδα της Samsung δεν είναι στα ίδια επίπεδα με το ενδιαφέρον για το S8.

Προφανώς οι παραπάνω εκτιμήσεις στηρίζονται στο γεγονός ότι το S9 αποτελεί περισσότερο μία εξελιγμένη αναβάθμιση του περυσινού μοντέλου παρά μία εντελώς νέα σχεδίαση. Η ίδια η Samsung δεν έχει προχωρήσει σε επίσημη ανακοίνωση για την πορεία των προ-παραγγελιών, κάτι που συνήθως γίνεται κάθε χρόνο. Αυτό που έχει γίνει γνωστό είναι ότι τα κέντρα προώθησης των νέων συσκευών στην Κορέα δέχθηκαν σε περίπου μία εβδομάδα 1,6 εκατομμύρια επισκέπτες.Source link