Η Apple επιβεβαιώνει πρόβλημα με το ακουστικό του iPhone 8


Η Apple επιβεβαίωσε ότι ένας αριθμός των νέων iPhone 8 αντιμετωπίζει προβλήματα με το ακουστικό και συγκεκριμένα έναν θόρυβο που εμφανίζεται ορισμένες φορές κατά τη διάρκεια των κλήσεων.

Όπως αποκάλυψε η ιστοσελίδα The Verge το συγκεκριμένο πρόβλημα ανέφεραν δεκάδες χρήστες της συσκευής στο διαδικτυακό φόρουμ του MacRumors, στο φόρουμ υποστήριξης της Apple καθώς και στο Reddit. Μάλιστα, η ιστοσελίδα αναφέρει ότι το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπισε και ανέφερε και ένας εκ των συντακτών της. Η Apple από την πλευρά της, σε σχετική ανακοίνωση κάνει λόγο για «μικρό αριθμό» περιπτώσεων και ότι η εταιρεία ήδη εργάζεται για την επίλυση του προβλήματος μέσω μίας αναβάθμισης του λογισμικού.

Παρά το γεγονός ότι δεν ανακοινώθηκε χρονοδιάγραμμα για την διάθεση της αναβάθμισης, γενικά η Apple διαθέτει πολλά τέτοιου είδους updates κατά τις πρώτες εβδομάδες και μήνες κυκλοφορίας μίας συσκευής. Πρόκειται για τη δεύτερη αναβάθμιση λογισμικού που υπόσχεται η Apple το τελευταίο διάστημα αφού είχε προηγηθεί η εμφάνιση προβλήματος και με τα επίσης νέα Watch 3, την περασμένη εβδομάδα.

Ωστόσο, παραμένει ασαφές τι ακριβώς προκαλεί τα προβλήματα στο ακουστικό των νέων iPhones. Σύμφωνα με το Verge πρόβλημα εμφανίζουν τόσο τα iPhone 8 όσο και τα μεγαλύτερα iPhone 8 Plus, σε διάφορες χώρες του κόσμου και με διαφορετικούς τηλεπικοινωνιακούς παρόχους. Ο ήχος, σαν κροτάλισμα, εμφανίζεται τόσο κατά τη διάρκεια φωνητικών κλήσεων όσο και κλήσεων μέσω του Facetime, όχι όμως σε κάθε κλήση. Το πρόβλημα δεν εμφανίζεται όταν χρησιμοποιείται η λειτουργία ανοικτής ακρόασης.

 Source link