Ανακοινώθηκε το Wiko Tommy2 Plus με έμφαση στα πολυμέσα


Κατασκευασµένο µε στόχο την άνεση του χρήστη, το Tommy2 Plus έρχεται µε τεχνολογία NFC, οθόνη 5.5 ιντσών, HD και ταχύτητες 4G.

Η διαχείριση πολλαπλών εργασιών γίνεται εύκολα µε τον επεξεργαστή Qualcomm Quad-Core, ενώ είναι εξοπλισµένο µε Android Nougat, τη νέα πλατφόρµα πλοήγησης της Wiko User Interface αλλά και µε µεγάλο εύρος χρωµάτων για κάθε παλέτα. Με οπίσθια κάµερα 13 Megapixel µε LED flash, οι φωτογραφίες σας θα αφήνουν τις καλύτερες εντυπώσεις.

Παράλληλα, µπορείτε να απολαύσετε και τις selfies σας µε την µπροστινή κάµερα 5 Megapixel, µε Display flash. Επιπλέον, µπορείτε να προσθέσετε και την προσωπική σας πινελιά µε τα εργαλεία Pro mode, HDR, Smile Shot ή ακόµα και τα αστεία Live φίλτρα, προσαρµόζοντας τις φωτογραφίες σας ειδικά για το Ιnstagram.

Σε ό,τι αφορά στον αποθηκευτικό χώρο, έχετε στη διάθεσή σας 16GB και µνήµη RAM που µπορεί να επεκταθεί έως τα 144GB. Στο εσωτερικό του Wiko Tommy2 Plus βρίσκουμε τον επεξεργαστή Qualcomm Quad-Core στα 1.4Ghz. Το Tommy2 Plus έχει µεταλλικό σχεδιασµό και στρογγυλεµένες γωνίες που το κάνουν βολικό στο κράτηµα.

Το Tommy2 Plus διατίθεται σε Μαύρο, Χρυσό και Ροζ Χρυσό, Bleen και Lime από την άποψη των χρωματικών επιλογών. Κατά την προσφιλή τακτική της Wiko, το Tommy2 Plus αναμένεται να διατεθεί σε προσιτή τιμή στην αγορά.Source link