Η Acer ανακοίνωσε projector που συντονίζεται με την Amazon Alexa


Η Acer ανακοίνωσε τους βίντεο-προβολείς V6820M και V6820i 4K UHD οι οποίοι θα είναι από τους πρώτους που θα υποστηρίζουν την ψηφιακή βοηθό Amazon Alexa.

Οι χρήστες θα μπορούν να ελέγξουν τον projector εφόσον ενεργοποιήσουν τη δυνατότητα Acer Projector Smart Home skill καλώντας την Alexa σε μία συσκευή όπως το Echo ή ένα συμβατό Acer PC, «Alexa, άνοιξε τον projector» «Alexa, επέλεξε HDMI σαν πηγή του projector» ή «Alexa, άλλαξε την επιλογή οθόνης του projector σε λαμπερή».

Με τον ασύρματο Acer V6820M/i projector, οι φανατικοί των ταινιών θα απολαύσουν το σινεμά στο σπίτι με την εξαιρετικά λεπτομερή ανάλυση της 120 ιντσών 4K UHD (3,840 x 2,160) οθόνης.

Ο V6820M/i είναι συμβατός με HDR και Rec. 2020 σήματα, υποστηρίζει το Rec. 709 standard για απόδοση των χρωμάτων όμοια με του κινηματογράφου και HDMI 3D2 για 3D home theater εμπειρία. Ο projector εξασφαλίζει υψηλής ευκρίνειας εικόνα χάρη στο Acer AcuMotion frame interpolation system, το οποίο υπολογίζει και δημιουργεί ενδιάμεσα frames, τα οποία θα παρεμβάλλονται ανάμεσα στα ήδη υπάρχοντα για αδιάλειπτη κίνηση. Ο V6820M/i μπορεί να λειτουργήσει σε ένα εξαιρετικά χαμηλό επίπεδο θορύβου των 19dBA (silent mode3) έτσι ώστε να ακούγεται ακόμα και ο παραμικρός ψίθυρος.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα, τα χαρακτηριστικά των προϊόντων και τις τιμές στην ελληνική αγορά, παρέχουν τα σημεία πώλησης της Acer μέσω του www.acer.com.Source link