Ειδήσεις

Χωρίς τον Μίλικ στη Θεσσαλονίκη η Μαρσέιγ


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 13 Απριλίου 2022, 16:46

Χωρίς τον Αρκάντιους Μίλικ θα παραταχθεί η Μαρσέιγ στον επαναληπτικό αγώνα με τον ΠΑΟΚ, για την προημιτελική φάση του Europa Conference League, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη (22:00 COSMOTE SPORT 2) στην Τούμπα.

Ο Πολωνός στράικερ δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον άφησε εκτός από το πρώτο ματς των δύο ομάδων, κι έτσι αποκλείστηκε από την αποστολή των Μασσαλών για τη ρεβάνς στη Θεσσαλονίκη.

Ο Σαμπάολι, ο οποίος δεν θα κάτσει στον πάγκο της Μαρσέιγ στο ματς της Τούμπας, καθώς είναι τιμωρημένος, δεν υπολογίζει ούτε στους Ζέρσον, Ντιένγκ και Καμαρά που είναι επίσης τιμωρημένοι.

Αντίθετα κανονικά στη διάθεση του Αργεντινού τεχνικού είναι ο Μπακαμπού που είχε αποχωρήσει ως τραυματίας στο ημίχρονο του αγώνα στο Βελοντρόμ.

Οι 20 παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή της Μαρσέιγ για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ είναι οι: Μαντάντα, Λόπες, Ενγαπαντουεντμπού, Σαλιμπά, Τσαλέτα-Τσαρ, Κολάσινατς, Λιρόλα, Πέρες, Μουστιέρ, Μαντί, Γκεγιέ, Ρονζιέρ, Γκεντουζί, Μπερτέλι, Πίτου, Μπακαμπού, Παγέτ, Αρίτ, Ουντέρ, Μπεναγιά.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 13 Απριλίου 2022, 16:48

Πηγή