Διάφορα

Χωρίς ατζέντα η επίσκεψη του πρωθυπουργού στο Βερολίνο


…λέει ο Θεοχαρόπουλος

Ο διευθυντής της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Θεοχαρόπουλος, μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 και στους Χρήστο Μπόκα και Γιάννη Μακρυγιάννη σχολίασε τη χτεσινή συνάντηση του πρωθυπουργού με την Άνγκελα Μέρκελ στο Βερολίνο.

«Το αρνητικό της συνάντησης είναι ότι δεν υπήρχε καμία ατζέντα από την ελληνική κυβέρνηση, γιατί αφορά όλη τη χώρα δεν αφορά τον κ. Μητσοτάκη, δηλαδή δεν υπήρχε ατζέντα ποια θέματα βάζει η χώρα μας σε σχέση αυτή τη στιγμή με τις διεκδικήσεις, σε σχέση με την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις ρυθμίσεις οι οποίες υπάρχουν. Ένα από αυτά είναι η μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων που ήταν και θέση της ΝΔ προεκλογικά και θεωρούμε ότι έχει παραπεμφθεί στις καλένδες αυτή τη στιγμή από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Θα μπορούσε να ήταν κάτι άλλο, ένα άλλο ζήτημα διεκδικήσεων αυτή τη στιγμή τα οποία έπρεπε να μπουν στο τραπέζι της συζήτησης, τουλάχιστον της συζήτησης, στην πρώτη επίσκεψη. Αντί για αυτό δεν είδαμε απολύτως τίποτα.» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοχαρόπουλος.

Ερωτηθείς για τις εξελίξεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ ο κ Θεοχαρόπουλος δήλωσε πως:« εγώ θα σας πω αυτό που λέω σταθερά, εγώ πρώτον έχω εκλεγεί από συνέδρια, ο Αλέξης Τσίπρας έχει εκλεγεί ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, στα αριστερά κόμματα συνήθως με την αντιπροσωπευτικότητα προχωράμε μπροστά, αλλά δεν είμαι αρνητικός σε διαδικασίες εκλογής από τη βάση όταν αυτές μπορούν να χρησιμοποιηθούν για περισσότερη κινητοποίηση του κόσμου».

The post Χωρίς ατζέντα η επίσκεψη του πρωθυπουργού στο Βερολίνο appeared first on Enimerosi24.



Source link