Τεχνολογία

Χρήσιμα δωρεάν websites που αξίζει να επισκεφθείς


17 Dec Χρήσιμα δωρεάν websites που αξίζει να επισκεφθείς

Posted at 17:27h
in INTERNET
by Soustas

Υπάρχουν πολλοί χρήσιμοι ιστότοποι που προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και πόρων δωρεάν. Ακολουθούν πέντε ιστότοποι που μπορούν να φανούν ιδιαίτερα χρήσιμοι:

Βικιπαίδεια: Αυτή η διαδικτυακή εγκυκλοπαίδεια είναι μια ανεκτίμητη πηγή πληροφοριών για ένα ευρύ φάσμα θεμάτων. Ενημερώνεται και επεξεργάζεται συνεχώς από μια κοινότητα εθελοντών, διασφαλίζοντας ότι οι πληροφορίες είναι αξιόπιστες και ακριβείς.

Coursera: Αυτός ο ιστότοπος προσφέρει μια ποικιλία διαδικτυακών μαθημάτων και μαθησιακών πόρων από κορυφαία πανεπιστήμια και εκπαιδευτικά ιδρύματα. Μπορείτε να παρακολουθήσετε μαθήματα σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, από την επιστήμη των υπολογιστών έως τις επιχειρήσεις, και να κερδίσετε ένα πιστοποιητικό μετά την ολοκλήρωσή τους.

Khan Academy: Αυτός ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός παρέχει δωρεάν εκπαιδευτικούς πόρους και διαδικτυακά μαθήματα για μαθητές όλων των ηλικιών. Ο ιστότοπος προσφέρει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, συμπεριλαμβανομένων των μαθηματικών, της επιστήμης και των τεχνών, και διαθέτει μαθήματα βίντεο, διαδραστικές προκλήσεις και άλλους μαθησιακούς πόρους.

Project Gutenberg: Αυτός ο ιστότοπος προσφέρει μια συλλογή από πάνω από 60.000 δωρεάν ηλεκτρονικά βιβλία που έχουν ψηφιοποιηθεί και διατεθεί στο κοινό. Μπορείτε να βρείτε βιβλία για ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως λογοτεχνία, ιστορία και επιστήμη.

Open Library: Αυτή η διαδικτυακή βιβλιοθήκη προσφέρει μια συλλογή από πάνω από 1 εκατομμύριο δωρεάν ηλεκτρονικά βιβλία που είναι διαθέσιμα για δανεισμό ή λήψη. Ο ιστότοπος προσφέρει επίσης πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα άλλων πηγών, όπως ερευνητικό υλικό και περιεχόμενο πολυμέσων.

Συνολικά, αυτοί οι ιστότοποι προσφέρουν πληθώρα δωρεάν πόρων και υπηρεσιών που μπορούν να φανούν χρήσιμες για τη μάθηση, την έρευνα και την προσωπική ανάπτυξη.

 

Πηγή