Ειδήσεις

Χανιά: Αστυνομικός πυροβόλησε μετά από καβγά


Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 26 Μαρτίου 2022, 20:48

Ένας αστυνομικός βρίσκεται αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη καθώς φαίνεται ότι πάνω στα νεύρα του πυροβόλησε με το όπλο του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένα άτομο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν το βράδυ της Παρασκευής σε κεντρικό δρόμο των Χανίων όταν ο 53χρονος αστυνομικός μαζί με έναν 35χρονο φίλο του άρχισαν να καβγαδίζουν έντονα.

Ο 53χρονος ο οποίος ήταν εκτός υπηρεσίας, έβγαλε το όπλο του και πάνω στα νεύρα του πυροβόλησε στο έδαφος. Τα σκάγια όμως βρήκαν το πόδι του 35χρονου ο οποίος και τραυματίστηκε.

Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να σπεύδει στο σημείο και να παραλαμβάνει τον τραυματία μεταφέροντάς τον στο νοσοκομείο Χανίων. Την ίδια ώρα, άνδρες της αστυνομίας που βρέθηκαν στην περιοχή συνέλαβαν τον 53χρονο συνάδελφό τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την έρευνα που του έγινε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο πιστόλια – τα οποία κατείχε νόμιμα – 14 σφαίρες ενώ στο σημείο που έγινε το συμβάν εντοπίστηκαν και πέντε κάλυκες.

Οδηγήθηκε στον Εισαγγελία – Τη Δευτέρα απολογείται

Σε βάρος του 53χρονου αστυνομικού σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ο οποίος του άσκησε ποινικές διώξεις ενώ στη συνέχεια ζήτησε και έλαβε προθεσμία με αποτέλεσα να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή το πρωί της Δευτέρας.

Πηγή: cretapost.gr


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 26 Μαρτίου 2022, 20:48

Πηγή