Ειδήσεις

Φθιώτιδα: Τροχαίο με τρακτέρ και φορτηγάκι


Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 26 Ιουλίου 2022, 23:30

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε ανάμεσα σε ένα τρακτέρ και ένα φορτηγό λίγο πριν τις 21.00 το βράδυ της Τρίτης στην Εθνική Οδό Λαμίας Καρπενησίου μετά το χωριό Καστρί. Υπό αίτια τα οποία διερευνώνται το φορτηγάκι συγκρούστηκε με το τρακτέρ το οποίο τούμπαρε και υπέστη σοβαρές βλάβες από την σύγκρουση, ενώ στη συνέχεια προκλήθηκε καραμπόλα άλλων δύο οχημάτων.

 

 

Ειδικότερα, και τα δύο οχήματα τα οποία σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες κινούταν στην ίδια κατεύθυνση συγκρούστηκαν, με αποτέλεσμα σοβαρές υλικές ζημιές. Ο οδηγός του γεωργικού ελκυστήρα τραυματίστηκε, όχι σοβαρά σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ωστόσο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Λαμίας μιας και είχε χτυπήσει στο πόδι του, ενώ ο οδηγός του έτερου οχήματος δεν τραυματίστηκε.

Μετά την σύγκρουση επικράτησε πανικός στο σημείο, καθώς διερχόμενοι οδηγοί «έκοβαν» ταχύτητα για να δουν τι συμβαίνει με αποτέλεσμα να προκληθεί και καραμπόλα άλλων δύο οχημάτων, με αποτέλεσμα υλικές ζημιές.

 

 

Άμεσα στο σημείο έσπευσε η Τροχαία προκειμένου να ρυθμίσει την κυκλοφορία καθώς ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και γερανός προκειμένου να απομακρύνει το τρακτέρ που είχε καλύψει κομμάτι του οδοστρώματος. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του συμβάντος διενεργεί το Α.Τ Σπερχειάδας.

Πηγή: Lamianow.gr


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 26 Ιουλίου 2022, 23:32

Πηγή