Ειδήσεις

Υπό κράτηση μητέρα 10χρονου αγοριού που βρέθηκε νεκρό μέσα σε βαλίτσα


Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2022, 04:09

Η μητέρα ενός αγοριού τέθηκε υπό κράτηση την Παρασκευή, μία ημέρα μετά τη μακάβρια ανακάλυψη του πτώματος του 10χρονου παιδιού μέσα σε μια βαλίτσα στο Φεριέρ αν Μπρι, μια ήσυχη κοινότητα σε απόσταση δεκάδων χιλιομέτρων ανατολικά του Παρισιού.

Έπειτα από περισσότερες από 24 ώρες εντατικών ερευνών, η μητέρα του συνελήφθη σε απόσταση περίπου 30 χιλιομέτρων από το σπίτι της οικογένειας, είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο η εισαγγελέας Λορελίν Πεϊρεφίτ.

Ηλικίας 33 ετών, με καταγωγή από την Καμπότζη, η νεαρή γυναίκα πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα, σύμφωνα με μια πηγή προσκείμενη στην υπόθεση. Ήταν πολύ μοναχική, σύμφωνα με μια άλλη πηγή.

Τέθηκε υπό κράτηση στο πλαίσιο μιας έρευνας για ανθρωποκτονία από πρόθεση ανηλίκου κάτω των 15 ετών. Η ακροαματική διαδικασία αναμένεται να αποκαλύψει τα μακάβρια γεγονότα που εκτυλίχθηκαν στη μονοκατοικία της οικογένειας την Τετάρτη.

Εκείνη την ημέρα, γύρω στις 19.00, ο πατέρας της οικογένειας, ανήσυχος επειδή δεν βρήκε κανέναν στην οικία, όταν επέστρεψε από τη δουλειά του, ενημέρωσε τις αρχές για την εξαφάνιση του γιου και της συντρόφου του.

Αναστατωμένες από την παρουσία κηλίδων αίματος στο εσωτερικό του σπιτιού, οι Αρχές ξεκίνησαν αμέσως έρευνες. Πυροσβέστες, αστυνομικοί, ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι πήραν μέρος, με τη βοήθεια μη επανδρωμένων αεροσκαφών.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών, το πτώμα του αγοριού εντοπίστηκε «κρυμμένο μέσα σε μια βαλίτσα, πεταμένη σε έναν κάδο απορριμμάτων σε απόσταση περίπου 100 μέτρων από το σπίτι της οικογένειας», ανακοίνωσε την Πέμπη η εισαγγελία.

Η νεκροψία νεκροτομή κατέληξε στην «ύπαρξη πολλών τραυμάτων από αιχμηρό αντικείμενο», ιδίως στον «λαιμό και στην κοιλιακό-θωρακική ζώνη» του θύματος, διευκρίνισαν την Παρασκευή.

Οι γείτονες της οικογένειας δηλώνουν αποσβολωμένοι από την οικογενειακή αυτή τραγωδία, σε μαρτυρίες τους την Παρασκευή στο Γαλλικό Πρακτορείο.

«Έχω σοκαριστεί και συγκλονιστεί, είναι μια πολύ ήσυχη γειτονιά», είπε ένας εξ αυτών.

Πηγή