Ειδήσεις

Τρομερή νίκη της Suzuki SERT Motul στο Le Mans 24Hours




Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021, 07:02

Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Το διήμερο 12-13 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε ο σημαντικότερος αγώνας αντοχής μοτοσικλετών της Η Motul είναι πάντα στο πλευρό της Yoshimura Suzuki.χρονιάς. Ο διάσημος 24ωρος του Le Mans το 2021 πραγματοποιήθηκε χωρίς κόσμο στις κερκίδες, ωστόσο το θέαμα ήταν εντυπωσιακό και το τελικό αποτέλεσμα έδωσε στη Suzuki μια σπουδαία νίκη.

Η Yoshimura Suzuki SERT Motul ήταν η ομάδα που κέρδισε τον αγώνα και μάλιστα με εμφατικό τρόπο. Αναβάτες της ομάδας ήταν ο Gregg Black, ο Βέλγος πρώην αναβάτης Moto2 και SBK, Xavier Simeon, και ο δοκιμαστής-θρύλος της Suzuki MotoGP, Sylvain Guintoli. Η ομάδα κατάφερε να ηγηθεί του αγώνα στους 819 από τους 855 γύρους και χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα έφτασε στη νίκη με την GSX-R1000.

Στο βάθρο Kawasaki και BMW

Στη δεύτερη θέση βρέθηκε η ομάδα της Kawasaki SRC France με αναβάτες τους Jeremy Guarnoni, Erwan Η ομάδα της Yamaha ήταν φαβορί για τη νίκη, αλλά εγκατέλειψε με πρόβλημα στον κινητήρα της R1.Nigon και David Checa. Η ομάδα αντιμετώπισε προβλήματα με τα φρένα της Ninja στην αρχή του αγώνα, αλλά σταθερά και με στρατηγική ανέβηκε τελικά στη 2η θέση.

Την τελευταία θέση του βάθρου έκλεισε η ομάδα της BMW Motorrad WET. Στην αρχή του αγώνα η ομάδα της BMW βρέθηκε σε πολύ δύσκολη θέση καθώς σημείωσαν πτώση, αλλά δεν το έβαλαν κάτω και οι Markus Reiterberger, Ilya Mikhalchik και Javier Fores έφεραν τη S1000RR στο βάθρο. Η μεγαλύτερη έκπληξη ήρθε από την Bolliger Team Switzerland, η οποία από τη 19η θέση τερμάτισε στη 4η θέση κάνοντας μια απίθανη εμφάνιση.

Επόμενος αγώνας του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Αντοχής είναι ο 12ωρος αγώνας του Estoril.

Αποτελέσματα Αγώνα

Βίντεο από τη μάχη Suzuki και Yamaha στην αρχή του αγώνα:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ετοιμάζει νέο GSX-R1000 η Suzuki;

Το Suzuki Katana μετατρέπεται στο απόλυτο νεο-ρετρό superbike

Έσπασε το χέρι του ο Alex Rins και χάνει το GP της Βαρκελώνης


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021, 07:02



Source link