Ειδήσεις

Τραπέζι ούτε για δείγμα… στη Λάρισα




Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 4 Μαΐου 2021, 12:04

«Συγνώμη αλλά είναι ρεζερβέ…Αν θέλετε μπορείτε να καθίσετε αλλά να φύγετε στο επόμενο μισάωρο γιατί είναι με κράτηση…». Πρόκειται για μερικές από τις απαντήσεις που έλαβαν κάποιοι που επιχείρησαν να βρουν χθες το βράδυ τραπέζι στο κέντρο της Λάρισας για καφέ ή κρασί. Μάταια όμως… Έξι μήνες τελικά αποδείχθηκε πως ήταν πολύ μεγάλο διάστημα για να μείνει κλειστή η εστίαση. Σε μια πόλη όπως η Λάρισα που έχει ιδιαίτερο παλμό στις εξόδους αυτό ήταν οδυνηρό. Τόσο για τους επαγγελματίες του κλάδου όσο και για τους πολίτες της.

«Μακάρι να είχαμε τετραπλάσια τραπέζια και χώρο για να εξυπηρετήσουμε όλο τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία τους» είπε ένας επαγγελματίας, περιγράφοντας με χαρακτηριστικό τρόπο την κατάσταση που επικρατούσε χθες Δευτέρα, πρώτη ημέρα επανέναρξης λειτουργίας της εστίασης στους εξωτερικούς χώρους. Κάποιοι μάλιστα που δεν μπόρεσαν να βρουν τραπέζι για να απολαύσουν τον καφέ τους, βολεύτηκαν με τον… παραδοσιακό και γνώριμο πλέον τρόπο του πλαστικού καφέ στο παγκάκι.

«Από τη στιγμή που το συνηθίσαμε τώρα πια δεν μας πειράζει και καθόλου. Είμαστε εξοικειωμένοι με αυτόν τον εναλλακτικό τρόπο και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Άσε που κρατάμε και καλύτερα τις αποστάσεις» τόνιζε μια παρέα που δεν στάθηκε τυχερή να βρει τραπέζι και βολεύτηκε στα πεζούλια του Φρουρίου σε κοντινή απόσταση από τα καταστήματα.

Πηγή: larissanet.gr


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 4 Μαΐου 2021, 12:07



Source link