Τεχνολογία

Το Wreckfest πέρασε τις κατατακτήριες και κυκλοφορεί στις 27 Αυγούστου!




03 Jul Το Wreckfest πέρασε τις κατατακτήριες και κυκλοφορεί στις 27 Αυγούστου!

Posted at 18:36h
in GAMES
by Soustas

Το Wreckfest, το πιο καταστρεπτικό, αναγνωρισμένο από κοινό και κριτικούς racing game της θρυλικής Φινλανδικής εταιρίας ανάπτυξης Bugbear Entertainment, ολοκλήρωσε τους κατατακτήριους αγώνες του και βρίσκεται στην pole position για να κυκλοφορήσει στις 27 Αυγούστου στο PlayStation 4 και στο Xbox One.

 

«Είναι μια σπουδαία μέρα! Η Bugbear Entertainment εργάστηκε σκληρά για το Wreckfest και είμαστε χαρούμενοι που επιτέλους θα καλωσορίσουμε τους κατόχους κονσόλας στις αγωνιστικές πίστες. Βελτιώσαμε σημαντικά την έκδοση του PC που κυκλοφόρησε το 2018, προσθέσαμε πίστες, επιλογές για τους παίκτες, στοιχεία προσαρμογής του περιεχομένου στο γούστο του παίκτη και πολλά άλλα – είναι η καλύτερη εμπειρία αγώνων που δημιουργήθηκε ποτέ», είπε ο Janne Alanenpaa, Γενικός Διευθυντής και Διευθυντής του Δημιουργικού Τμήματος της Bugbear Entertainment.

 

Το Wreckfest θα κυκλοφορήσει σε απλή και deluxe έκδοση, ενώ η ψηφιακή deluxe έκδοση προσφέρει πρόσβαση στο περιεχόμενο 24 ώρες νωρίτερα, στις 26 Αυγούστου. Και οι δύο εκδόσεις περιλαμβάνουν το αποκλειστικό αυτοκίνητο Bandit Ripper V8 για εκείνους που θα επιλέξουν να προπαραγγείλουν τον τίτλο, είτε σε ψηφιακή είτε σε εμπορική μορφή.

 

Η Deluxe έκδοση περιλαμβάνει επίσης το Season Pass, το οποίο προσφέρει πρόσβαση σε 20 νέα αυτοκίνητα, 20 ειδικές διακοσμήσεις οροφής και ακόμα πιο πολλά στοιχεία προσαρμογής της όψης των αυτοκινήτων όπως θωρακίσεις, προφυλακτήρες και άλλα. Το νέο περιεχόμενο θα κυκλοφορήσει βήμα-βήμα μετά την εμφάνιση του τίτλου στα καταστήματα, μαζί με δωρεάν προσθήκες περιεχομένου.

 

Όμως, οι κάτοχοι της έκδοσης για PC έχουν κάποιο κέρδος από αυτήν την υπόθεση; Έχουν φυσικά! Στις 27 Αυγούστου το Wreckfest θα ενισχυθεί με ένα μεγάλο δωρεάν update που περιλαμβάνει τα εξής:

 

3 εντελώς νέες πίστες και μία νέα derby αρένα
2 νέα οχήματα challenge
1 νέο αυτοκίνητο reward για την ολοκλήρωση της καριέρας
Νέα και βελτιωμένα events στο career mode
Διάφορα νέα βαψίματα για τα αυτοκίνητα που έχει ήδη το παιχνίδι
Νέες ώρες αγώνων σε όλες τις πίστες
…και πολλά ακόμα!
Like this:

Like Loading…



Source link