Ειδήσεις

Το trailer της 10ης ταινίας Fast and Furious – Λιγότερες εκρήξεις, περισσότερο αυτοκίνητο


Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2023, 19:30

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Η αρχή του τέλους ξεκινά τον Μάιο. Μιλάμε για το franchise ταινιών Fast and Furious, το οποίο σύντομα θα αγγίξει τις 10 ταινίες, σε μία περίοδο άνω των 20 ετών. Σε αυτό το διάστημα, έχουμε δει αμέτρητα μαύρα Dodge Chargers να κάνουν τα πάντα. Προσπεράσεις σε δύο ρόδες, ρυμούλκηση πέντε αυτοκινήτων ταυτόχρονα, αιώρηση από σχοινιά αλλά και μερικούς αγώνες. Σύντομα, μπορείτε να προσθέσετε την καταστροφή ελικοπτέρων στη λίστα.

Ναι, το πρώτο teaser trailer για το Fast X είναι εδώ και σε σχεδόν τέσσερα λεπτά, υπάρχουν πολλά να αφομοιώσουμε. Όπως ήταν αναμενόμενο, είναι γεμάτο με κάθε είδους μαύρα Dodge Chargers και αναφορές για τον δεσμό της οικογένειας, αλλά είναι παραδόξως προσγειωμένο σε σύγκριση με προηγούμενες ταινίες Fast.

 

 

Ο Jason Momoa υποδύεται τον Dante, τον κύριο κακό που θα καταστρέψει τον Dominic Toretto (Vin Diesel) και την οικογένειά του. Μία έχθρα που βασίζεται στο γεγονός ότι ο πατέρας του Dante ήταν ο Hernan Reyes, ο κακός από την επιστροφή στο Fast Five που πέθανε στα χέρια του Τορέτο και της παρέας τους καθώς έκαναν τη μεγάλη τους ληστεία τράπεζας στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Προφανώς, αυτή η βεντέτα είναι ακόμα πιο προσωπική από αυτή του Deckard Shaw (τον οποίο υποδύεται ο Jason Statham στο Fast 7) ή του ίδιου του αδερφού του Dom Jakob (τον υποδύεται ο John Cena στο Fast 9), επειδή και οι δύο εμφανίζονται στο τρέιλερ του Fast X ως καλά παιδιά.

Από εκεί και πέρα, βλέπουμε πολλά αυτοκίνητα, εκρήξεις και μερικές ενδιαφέρουσες αναφορές σε προηγούμενες ταινίες. Μια σειρά νυχτερινών αγώνων μοιάζει με αγώνες από τις δύο πρώτες ταινίες, καθώς υπάρχουν πολύ τροποποιημένα αυτοκίνητα που δεν διαφέρουν από το Fast 7. 

Η 10η ταινία του franchise Fast έχει προγραμματιστεί να βγει στους κινηματογράφους τον Μάιο, με ενδεικτική ημερομηνία στις 19 Μαΐου. Σύμφωνα με την περιγραφή του βίντεο για το τρέιλερ στο YouTube, το Fast X “κυκλοφορεί τα τελευταία κεφάλαια” του έπος, ταιριάζοντας με προηγούμενες αναφορές για μια ακόμη ταινία που δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί.

 


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2023, 19:30

Πηγή