Τεχνολογία

Το MMORPG Oath of Peak κυκλοφορεί πλέον παγκοσμίως (vids)


13 Feb Το MMORPG Oath of Peak κυκλοφορεί πλέον παγκοσμίως (vids)

Posted at 01:17h
in GAMES
by Soustas

Μπορείτε να καταλάβετε αν ένα παιχνίδι θα είναι καλό, κοιτάζοντας πόσο καλά πήγε στην πατρίδα του.

Το ρεκόρ του Oath of Peak μιλάει από μόνο του. Κατά την αρχική του κυκλοφορία στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού κατέβηκε περισσότερες από 500.000 φορές, ενώ κατέκτησε την πρώτη θέση τόσο στο Google Play Store όσο και στο iOS App Store. Στη Βόρεια Αμερική 500.000 παίκτες υπέγραψαν επίσης για προεγγραφή, ενώ 200.000 έλαβαν μέρος στην ανοιχτή beta.

Και τώρα μπορείτε να το αποκτήσετε όπου κι αν ζείτε, με εξαίρεση την Ανατολική και Νοτιοανατολική Ασία.

Το Oath of Peak αναπτύχθηκε από την CANGMING NET, το στούντιο πίσω από μια βιβλιοθήκη επιτυχημένων παιχνιδιών Xianxia που περιλαμβάνει το εξαιρετικά δημοφιλές A Chinese Ghost Story, και είναι ένα εκτεταμένο, εντυπωσιακό οπτικά MMORPG βασισμένο σε ένα κινεζικό κείμενο που ονομάζεται The Classic of Mountains and Seas.

Όσον αφορά το gameplay, στο Oath of Peak παίζετε ως Spirit Bender, εξερευνώντας την Omnispirit Continent, συμμετέχοντας σε μάχες PvP και GvG και πιάνοντας, δαμάζοντας και αναπαράγοντας Spirit Beasts για να δημιουργήσετε έναν στρατό από ζωικούς βοηθούς.

Όπως θα περιμένατε από ένα mobile MMORPG, το Oath of Peak διαθέτει ένα ισχυρό σύστημα κλάσεων που αποτελείται από πολεμιστές, θεραπευτές, τανκς, δολοφόνους και μάγους, όλοι με τις δικές τους δεξιότητες και ικανότητες.

Αυτή η ποικιλία τύπων μονάδων δημιουργεί τη δυνατότητα για σκληρές μάχες τακτικής στις οποίες η ισορροπία των δυνάμεων μπορεί να κάνει τη διαφορά μεταξύ επιτυχίας και αποτυχίας.

Αλλά το Oath of Peak δεν είναι μόνο μάχη. Όταν δεν πολεμάτε ενεργά ή δεν αναβαθμίζετε τους ήρωές σας, μπορείτε να αφιερώσετε χρόνο σε χαλαρές ασχολίες όπως το ψάρεμα, η εξερεύνηση και η φροντίδα του ιερού σας στο όρος Huanming.

Αυτή είναι μια περιοχή του κόσμου του παιχνιδιού όπου μπορείτε να αγοράσετε, να χτίσετε και να επιπλώσετε το δικό σας σπίτι στην ήπειρο Omnispirit.

Η προσθήκη επίπλων σας δίνει μπόνους HP και καθώς ανεβαίνετε επίπεδο θα προσθέτετε περισσότερες υποδοχές επίπλων στο σπίτι σας, αυξάνοντας το πλεονέκτημά σας.

Μόλις αποκτήσετε ένα σπίτι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις Μαγικές Συστοιχίες για να ενισχύσετε τον χαρακτήρα σας και να κερδίσετε μπόνους για τον Πνευματοδαμαστή και τα Πνευματικά Κτήνη σας, προσθέτοντας περισσότερα έπιπλα και προσφέροντας πλούσια δώρα στον Κουν σας – ένα είδος θεϊκού θηρίου από τη Χώρα των Πνευμάτων.

Υπάρχει και ένα άλλο είδος σπιτιού στο Oath of Peak: η συντεχνία σας. Και το κεντρικό στοιχείο της εμπειρίας σας σε μια συντεχνία είναι τα κοχύλια, το κύριο νόμισμα του παιχνιδιού.

Κερδίζετε Shells ολοκληρώνοντας αποστολές, συλλέγοντας ανταμοιβές, πουλώντας αντικείμενα, εξορύσσοντας Spirit Beast κ.ο.κ., και τα ξοδεύετε για την αγορά νέου εξοπλισμού, υλικών κατασκευής, πόρων και αναβαθμίσεων.

Ίσως το πιο σημαντικό απ’ όλα, μπορείτε να ξοδέψετε κοχύλια για την αναβάθμιση της συντεχνίας σας και τη συμπλήρωση του ταμείου της συντεχνίας. Ο λόγος που αυτό έχει σημασία είναι ότι μια συντεχνία που δεν μπορεί να πληρώσει τα τέλη συντήρησής της διαλύεται αυτόματα.

Επιπλέον, η αναβάθμιση της συντεχνίας σας σας δίνει διάφορα προνόμια, όπως μπόνους και υψηλότερα ανώτατα όρια καταστάσεων.

Το να είστε μέλος μιας συντεχνίας, εν τω μεταξύ, σας δίνει πρόσβαση σε αμέτρητους πιθανούς συντρόφους που θα σας ακολουθήσουν στην εξερεύνηση της ηπείρου Omnispirit και στην αντιμετώπιση των διαφόρων τεράτων και ανθρώπινων αντιπάλων που σίγουρα θα συναντήσετε στα ταξίδια σας.

 

 

Πηγή