Τεχνολογία

Το LEGO Bricktales για Android κυκλοφορεί φθηνότερο από PC ή κονσόλα


09 May Το LEGO Bricktales για Android κυκλοφορεί φθηνότερο από PC ή κονσόλα

Posted at 00:49h
in ANDROID, GAMES
by Soustas

Το LEGO Bricktales είναι τώρα διαθέσιμο στο Android, κάνοντας το άλμα από το PC και τις κονσόλες, σε μια πολύ ελκυστική τιμή. Οι παίκτες της αγαπημένης μας πλατφόρμας μπορούν να αποκτήσουν το παιχνίδι κατασκευών μέσω του Google Play για λιγότερο από το ένα τέταρτο του κόστους για να αποκτήσουν τον τίτλο στο PC.

Το πιο LEGO παιχνίδι

Αν υπάρχει κάτι που περιλαμβάνει το ήθος της LEGO, αυτό είναι η ενθάρρυνση της δημιουργικότητας και των μοναδικών ιδεών. Αυτό είναι κάτι που είναι αρκετά εύκολο με ένα κουτί γεμάτο πλαστικά τουβλάκια που κινδυνεύουν τα πόδια, αλλά λίγο πιο δύσκολο στον κόσμο των παιχνιδιών.

Υπάρχουν πολλά παιχνίδια LEGO, από το Star Wars μέχρι τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, οπότε τι το διαφορετικό έχει αυτό;

Αναλαμβάνετε το ρόλο του εγγονού ενός μεγάλου εφευρέτη, του οποίου το αγαπημένο λούνα παρκ αντιμετωπίζει το κλείσιμο αν δεν μπορέσετε να το επαναφέρετε στη δόξα. Για να το φτιάξεις όμως, χρειάζεται κάτι περισσότερο από λίγη αγκαλιά. Αναλαμβάνετε το έργο με τη βοήθεια ενός εξωγήινου ρομπότ, το οποίο μπορεί να ανακατασκευάσει πράγματα χρησιμοποιώντας κρυστάλλους ευτυχίας.

Επίλυση προβλημάτων με τούβλα

Όπως υποδηλώνει και το όνομα, μπορείτε να αποκτήσετε κρυστάλλους ευτυχίας λύνοντας τα προβλήματα των άλλων και κάνοντάς τους ευτυχισμένους. Αυτό λοιπόν είναι ένα καλό κίνητρο για να βγείτε έξω και να κάνετε κάτι καλό στην κοινότητα.

Το Bricktales παίρνει το πνεύμα της LEGO και το μεταφέρει σε ψηφιακή μορφή, μπορείτε να προσαρμόσετε το δικό σας μικρό μίνι φιγούρα κύριο χαρακτήρα, και να χτίσετε ελεύθερα τούβλο με τούβλο για να λύσετε παζλ βασισμένα στη φυσική. Θα δημιουργήσετε γέφυρες, θρόνους για μονάρχες, και θα ασχοληθείτε ακόμη και με το λούνα παρκ.

Εκτός από τις αποστολές, υπάρχει και η λειτουργία sandbox, μια πιο χαλαρή υπόθεση, όπου μπορείτε να επιστρέψετε σε τοποθεσίες που έχετε επισκεφτεί προηγουμένως και να πειραματιστείτε με μια μεγαλύτερη γκάμα τούβλων που έχετε στη διάθεσή σας.

Είναι ένας τίτλος που μπορεί να τραβήξει τους νεότερους χρήστες, αλλά έχει αρκετά πράγματα που μπορούν να διασκεδάσουν και οι ενήλικες.

 

Πηγή