Τεχνολογία

Το League of Legends: Wild Rift αναδείχθηκε Mobile Game of the Year στα Golden Joystick Awards


27 Nov Το League of Legends: Wild Rift αναδείχθηκε Mobile Game of the Year στα Golden Joystick Awards

Posted at 01:21h
in GAMES
by Soustas


Το 2021 κλείνει με μια τεράστια διάκριση για την mobile εκδοση του League of Legends για κινητά.

Σημαντική διάκριση για το League of Legends: Wild Rift που πήρε το βραβείο του Mobile Game of the Year στα φετινά Golden Joystick Awards. Περίπου έναν χρόνο μετά την κυκλοφορία του στην Ευρώπη, το Wild Rift κατάφερε να βραβευτεί ως το κορυφαίο παιχνίδι του 2021 σε κινητά και tablet. Ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος με τον τίτλο της Riot Games να βρίσκεται μαζί με παιχνίδια όπως τα Fantasian, Cozy Grove και Overboard.

Το League of Legends: Wild Rift, που κυκλοφόρησε στη χώρα μας τον Δεκέμβριο του 2020, αναπτύσσεται ταχύτατα καθώς σε λιγότερο από 1 χρόνο ζωής έχει χτίσει το δικό του κοινό με  αποκλειστικά battle passes, ιδιαίτερα in-game events αλλά και επαγγελματική σκηνή esports στην οποία απολαμβάνουμε πλούσιο θέαμα. Και αυτή είναι μόνο η αρχή για την έκδοση του League of Legends σε κινητές συσκευές.

 

Το παιχνίδι είναι διαθέσιμο σε συσκευές Android και iOS, οπότε για όποιον θέλει να ξεκινήσει το ταξίδι του στον κόσμο της Runeterra, που είδαμε πρόσφατα στη σειρά Arcane, μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ:

 

https://wildrift.leagueoflegends.com/en-gb/

Πηγή