Τεχνολογία

Το Dolmen κυκλοφορεί στις 20 Μαΐου 2022


09 Mar Το Dolmen κυκλοφορεί στις 20 Μαΐου 2022

Posted at 12:27h
in GAMES
by Soustas

Η Prime Matter και η Massive Work Studio βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν ότι το Dolmen – το third–person action RPG με το ξεχωριστό σκηνικό κοσμικού τρόμου και επιστημονικής φαντασίας – θα κυκλοφορήσει στις 20 Μαΐου 2022. Οι προ-παραγγελίες για το παιχνίδι έχουν ήδη ξεκινήσει, ενώ ο τίτλος θα κυκλοφορήσει για PlayStation® 4, PlayStation® 5, Xbox One, X Box Series X | S  και PC. Δημοσιεύτηκε επίσης ένα νέο trailer που επιδεικνύει το co–op και το multiplayer mode. Σημειώστε πως θα υπάρξει και μια ειδική Day One Edition που θα περιλαμβάνει ένα ξεχωριστό σετ πανοπλίας και όπλων των Rebels.

 

 

 

Το Dolmen, που διαδραματίζεται σε ένα σύμπαν επιστημονικής φαντασίας όπου η ανθρωπότητα έχει αποικήσει πολλά αστρικά συστήματα χρησιμοποιώντας τεχνολογία διαστημικών ταξιδιών και γενετικών παρεμβάσεων ώστε να προσαρμόζεται σε όλες τις συνθήκες, βάζει τους παίκτες να πολεμήσουν σε έναν απομακρυσμένο πλανήτη – τον Revion. Πίσω από όλα μοιάζει να υπάρχει μια εξωγήινη φυλή που ονομάζεται Vahani. Φαίνεται πως ένας κρύσταλλος που ονομάζεται Dolmen είναι το κλειδί των πράξεων της – ο Revion Prime έχει μεγάλα αποθέματα Dolmen και εσείς πρέπει να αποκαλύψετε τα μυστικά του.

 

Η Day One Edition περιλαμβάνει πολυάριθμα ξεχωριστά αντικείμενα για τους παίκτες, που θα βελτιώσουν το ταξίδι τους στον Revion Prime. Ο εξοπλισμός, που δημιουργήθηκε από γενετικά τροποποιημένους ανθρώπους – τους αποκαλούμενους Xenospecies – βοηθά τον κάτοχο να προσαρμόζεται στις κακουχίες του διαστήματος. Το Rebel Set περιλαμβάνει θωράκιση, ξίφος και τσεκούρι – ιδανικό για να εξοντώνετε τους εχθρούς και να μένετε ασφαλείς από τους κινδύνους.

Πηγή