Τεχνολογία

Το Disney+ γιορτάζει την ημέρα της γης με «ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΕΛΕΦΑΝΤΩΝ»


21 Apr Το Disney+ γιορτάζει την ημέρα της γης με «ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΕΛΕΦΑΝΤΩΝ»

Posted at 16:56h
in Cinema world
by Soustas

Το Σάββατο 22 Απριλίου, το Disney+ γιορτάζει την Ημέρα της Γης, με την πρωτότυπη σειρά «Τα Μυστικά των Ελεφάντων», σε αφήγηση της βραβευμένης με Oscar® Νάταλι Πόρτμαν. Η σειρά, αποτελεί το δεύτερο μέρος της βραβευμένης με Emmy® σειράς φυσικής ιστορίας του National Geographic, «Τα Μυστικά» και θα είναι διαθέσιμη, με όλα τα επεισόδια, το Σάββατο 22 Απριλίου στο Disney+. Μάθετε περισσότερα στο www.disneyplus.com

 

Από τα μυστικά της επικοινωνίας τους, έως το βάθος των συναισθημάτων τους, η πρωτότυπη σειρά του Disney+, «Τα Μυστικά των Ελεφάντων», θα αλλάξει για πάντα όλα όσα νομίζατε ότι γνωρίζετε για τους ελέφαντες. Από τον βραβευμένο με Oscar® σκηνοθέτη και National Geographic Explorer, James Cameron και σε αφήγηση της βραβευμένης με Oscar® Νάταλι Πόρτμαν, η σειρά  ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο, από τις Σαβάνες της Αφρικής έως τα αστικά τοπία της Ασίας, για να ανακαλύψει τη στρατηγική σκέψη, τα περίπλοκα συναισθήματα και την εκλεπτυσμένη γλώσσα των ελεφάντων, διαμορφώνοντας μια μοναδική και δυναμική κουλτούρα.

 

Όλα τα επεισόδια της σειράς, θα προβληθούν επίσης το Σάββατο 22 Απριλίου από τις 19.00 στο National Geographic Wild. Το National Geographic Wild είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Cosmote TV, Nova, Vodafone TV.

 

Τα 4 επεισόδια της σειράς «Τα Μυστικά των Ελεφάντων»

 

«Έρημος»

Τα μυστικά των τελευταίων ελεφάντων που έχουν απομείνει στην έρημο της Ναμίμπια αποκαλύπτονται. Όταν τους απειλούν ξηρασίες, αμμοθύελλες, ακόμη και πλημμύρες, η κοινή γνώση που μεταδίδεται από γενιά σε γενιά τους κρατάει ζωντανούς. Αυτό είναι το πιο δύσκολο μέρος στη γη για να είναι κάποιος ελέφαντας και η ιστορία τους είναι μια ιστορία θριάμβου, σε μια χώρα ακραίων συνθηκών.

 

«Σαβάνα»

Οι μεγάλες οικογένειες και οι ισχυροί δεσμοί, αποτελούν τη βάση της επιτυχίας των ελεφάντων της σαβάνας. Καθώς αποκαλύπτουμε τα μυστικά τους, αρχίζουμε να καταλαβαίνουμε την αξιοθαύμαστη γλώσσα τους. Δεν είναι απλώς θόρυβος, επικοινωνούν όπως εμείς. Η καλή ηγεσία και οι στενές φιλίες τους, βοηθούν να ξεπεράσουν τις δύσκολες στιγμές, καθώς σκαρφαλώνουν σε γκρεμούς, βρίσκουν τη θέση τους στην ιεραρχία και θρηνούν τους νεκρούς τους.

 

«Ασία»

Καθώς οι άνθρωποι εισβάλλουν όλο και περισσότερο στο περιβάλλον τους, οι ασιατικοί ελέφαντες μαθαίνουν να προσαρμόζονται στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν. Ξέρουν πώς να χρησιμοποιούν εργαλεία για να ρίξουν τους ηλεκτρικούς φράχτες, να συνάπτουν συμφωνίες με τους αγρότες και να αναπτύσσουν συνεργασίες στις φυτείες τσαγιού, όπου κάνουν το ξεχορτάριασμα χωρίς να καταστρέφουν τις καλλιέργειες.

 

«Τροπικό Δάσος»

Το τροπικό δάσος του Κονγκό φιλοξενεί ένα από τα πιο δυσεύρετα είδη στον κόσμο, τον αφρικανικό ελέφαντα του δάσους. Τα πάντα πάνω τους, το σώμα τους, οι συμπεριφορές τους, οι οικογένειές τους, είναι προσαρμοσμένα στη ζωή στο τροπικό δάσος. Η επιβίωση εδώ σημαίνει κάτι περισσότερο από απλή προσαρμογή. Αυτοί οι ελέφαντες, έχουν διαμορφώσει το δάσος γύρω τους σύμφωνα με τις ανάγκες τους και με αυτόν τον τρόπο, έχουν δημιουργήσει ένα περιβάλλον που δε μοιάζει με κανένα άλλο στη Γη.

 

Το Disney+ διαθέτει πλήθος επιλογών γονικού ελέγχου, διασφαλίζοντας μια κατάλληλη εμπειρία θέασης για όλη την οικογένεια. Οι συνδρομητές μπορούν να θέσουν ηλικιακά όρια πρόσβασης σε περιεχόμενο για ενήλικες μέσα από τη δημιουργία προφίλ με προστασία PIN, αλλά και μέσα από τα ήδη διαθέσιμα Παιδικά Προφίλ που διασφαλίζουν πως τα παιδιά θα έχουν πάντα πρόσβαση σε περιεχόμενο κατάλληλο για την ηλικία τους

Πηγή