Τεχνολογία

Το DATE A LIVE: Rio Reincarnation κυκλοφορεί στο PlayStation 4 τον Ιούνιο




02 May Το DATE A LIVE: Rio Reincarnation κυκλοφορεί στο PlayStation 4 τον Ιούνιο

Posted at 13:12h
in GAMES
by Soustas

Ποια θα επιλέξεις να γίνει η αγαπημένη σου; Η Idea Factory International βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι το ρομαντικό visual novel game DATE A LIVE: Rio Reincarnation θα κυκλοφορήσει στο PlayStation 4 (ψηφιακά και σε εμπορική μορφή) στην Ευρώπη στις 21 Ιουνίου 2019.

 

 

Τι είναι το DATE A LIVE

 

Η ιστορία του DATE A LIVE, η οποία βασίζεται στη δημοφιλή σειρά μυθιστορημάτων της Fujimi Fantasia Bunko, που με την σειρά της ενέπνευσε τρεις anime διασκευές και μία ταινία, ξεκινά τριάντα χρόνια μετά από μια σειρά τεράστιων καταστροφών, γνωστών ως Spacequakes, οι οποίες προκλήθηκαν από την εμφάνιση μυστηριωδών οντοτήτων, γνωστών ωςSpirits.

 

Ο Shido Itsuka, ένας κλασσικός μαθητής λυκείου, συναντά ένα Spirit με το όνομα Tohka Yatogami, το οποίο έχει χάσει κάθε ελπίδα για την ανθρωπότητα. Ο Shido μαθαίνει αργότερα από τη μικρή αδερφή του, Kotori, ότι μόνο εκείνος έχει την ικανότητα να σφραγίσει τη δύναμη ενός Spirit.

 

Για να μπορέσει να προστατέψει τον κόσμο και να σώσει τα Spirits, ο Shido αποφασίζει να κάνει ότι μπορεί. Όποιο κι αν είναι το εμπόδιο, είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τα Spirits κατά μέτωπο!

 

Βασικά Χαρακτηριστικά

 

Επιλέξτε τη μοίρα σας και βρείτε ένα ταίρι – Βυθιστείτε στον κόσμο του DATE A LIVE, όπου ο Shido έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα σε 11 χαρακτήρες για πάνω από 150 ραντεβού! Χρειάζεστε ένα διάλειμμα από αυτά τα ραντεβού; Γνωρίστε την αποκλειστική χαρακτήρα του Rio Reincarnation, την Rio Sonogami, και μιλήστε με τους 10 δευτερεύοντες χαρακτήρες για να μάθετε πρόσθετα στοιχεία της ιστορίας!
Βρείτε τη διαδρομή προς την αγάπη – Οι αποφάσεις που παίρνετε με κάθε κορίτσι μπορούν να επηρεάσουν την συνολική μοίρα του Shido! Αν ο Shido φερθεί σωστά, μπορεί να βρει το πραγματικό τέλος του αγαπημένου του κοριτσιού!
Μυθιστορήματα που δεν είχαν μεταγλωττιστεί ως τώρα – Οι λάτρεις και οι αναγνώστες του DATE A LIVE μπορούν να πανηγυρίσουν καθώς τα τρία μυθιστορήματα (Rinne’s Bathtime, Arusu’s Quest και Rio Reunion) μεταγλωττίστηκαν πλέον στα Αγγλικά! Κάθε ιστορία περιλαμβάνει επίσης αρκετά σκίτσα και comic strips!
Το περιεχόμενο δεν τελειώνει εδώ – Δύο προηγούμενες εκδόσεις της σειράς DATE A LIVE που ήταν διαθέσιμες αποκλειστικά στο PlayStation 4, το Rinne Utopia και το Arusu Install, θα συμπεριληφθούν στο Rio Reincarnation! Ζήστε ξανά το τέλος της διαδρομής των ραντεβού σας στο Rinne Utopia και στο Arusu Install, αλλά και νέες καταλήξεις στο Rio Reincarnation!
Like this:

Like Loading…



Source link