Τεχνολογία

Το Brotato είναι τώρα δωρεάν στο Android! (video)


25 May Το Brotato είναι τώρα δωρεάν στο Android! (video)

Posted at 01:59h
in ANDROID, GAMES
by Soustas

Το Brotato, αναμφισβήτητα το πιο επιτυχημένο παιχνίδι που μοιάζει με το Vampire Survivors, είναι τώρα δωρεάν στο Android. Η premium έκδοση εξακολουθεί να υπάρχει, φυσικά, αλλά τώρα μπορείτε να τη δοκιμάσετε δωρεάν και να ξεκλειδώσετε ολόκληρο το παιχνίδι αγοράζοντας το VIP pass.

Πρόκειται για ένα απόλυτο in-your-face για τους χρήστες της Apple, επίσης. Κάντε μια μικρή επίσκεψη στο App Store και μπορείτε να κάνετε μόνο προεγγραφή για τη δωρεάν έκδοση, η οποία προφανώς ξεκινάει τον Σεπτέμβριο.

Τι είναι το Brotato;

Δεν το έχετε ακούσει ποτέ; Το Brotato είναι ένα top-down arena roguelike που σας βλέπει να πολεμάτε ορδές εξωγήινων ως πατάτα. Υπάρχουν πάνω από 30 χαρακτήρες που μπορείτε να συλλέξετε, καθένας από τους οποίους παίζει διαφορετικά από τους άλλους. Μάθετε ποιος είναι ο καλύτερος, ελέγχοντας τη λίστα βαθμίδων των χαρακτήρων Brotato.

Καθώς πολεμάτε, μπορείτε να αγοράσετε και να αναβαθμίσετε τα όπλα σας, κάνοντας τις δολοφονίες ακόμα πιο εύκολες. Υπάρχουν επίσης αντικείμενα, τα οποία σας παρέχουν πολλά οφέλη (και μειονεκτήματα!), οπότε η δημιουργία ενός ισχυρού build είναι υψίστης σημασίας. Η λίστα βαθμίδων των όπλων Brotato μπορεί να σας βοηθήσει σε αυτό, παρά την ξεδιάντροπη αυτοπροβολή.

Κάθε παιχνίδι διαρκεί περίπου 30 λεπτά το πολύ – με την προϋπόθεση ότι μπορείτε να επιβιώσετε τόσο πολύ – οπότε είναι ιδανικό για μια γρήγορη συνεδρία όταν ταξιδεύετε ή δεν είστε ιδιαίτερα απασχολημένοι. Επιβραβεύει επίσης την επαναληπτικότητα. Το να ξεκλειδώνετε μια νέα πατάτα για να παίξετε είναι μέρος της διασκέδασης.

Πού μπορώ να το αποκτήσω το Brotato;

Αν σας αρέσει ο ήχος του, μπορείτε να αποκτήσετε το Brotato δωρεάν στο Google Play. Η premium έκδοση παραμένει στο Google Play για όσους θέλουν απλώς να ξεκλειδώσουν ολόκληρη την εμπειρία από την αρχή.

Ή, αν δεν σας ενδιαφέρει καθόλου, σας προτείνουμε να τσεκάρετε το Undergrave. Είναι επίσης ένα roguelike, και μάλιστα indie. Ανταλλάσσει τη γρήγορη δράση με πιο προσεγμένο, μεθοδικό gameplay.

Αν τα action RPG είναι περισσότερο το στυλ σας, δείτε την είδηση ότι το Dungeon Hunter επιστρέφει φέτος στα κινητά με μια ολοκαίνουργια προσθήκη. Συναρπαστικοί καιροί.

Πηγή