Ειδήσεις

Το χρονικό ενός μεγάλου έρωτα


Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου 2021, 09:58

Η Τζέννιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ έχουν μια μεγάλη ιστορία μεταξύ τους

Η Τζέννιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ εμφανίστηκαν μαζί και μεμιάς οι φήμες για την αναζωπύρωση του έρωτά τους φούντωσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ας κάνουμε λοιπόν ένα ταξίδι στο παρελθόν με όλα όσα έγιναν τα τελευταία 20 χρόνια. Η πρώτη τους επαφή ήταν το 2001 στα γυρίσματα της ταινίας «Gigli, ένας ζόρικος έρωτας» όπου και γνωρίστηκαν. Τότε η Τζέννιφερ είχε μόλις χωρίσει με τον χορευτή Κρις Τζάντ, με τον οποίο είχε κάνει έναν σύντομο γάμο. Η καρμική σχέση του Μπεν Άφλεκ και της Τζέννιφερ Λόπεζ αποτέλεσε κατευθείαν το πιο hot θέμα της σόου μπιζ.

Τον Νοέμβριο του 2002 ο Μπεν έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του προσφέροντας της ένα ροζ διαμαντένιο δαχτυλίδι, για το οποίο φημολογείται πως έδωσε 2.5 εκατομμύρια δολάρια. Παρόλα αυτά η Τζέννιφερ Λοπέζ ανέβαλλε τον γάμο τους μόλις λίγες μέρες πριν την τελετή. Η επίσημη ανακοίνωση του χωρισμού του ζευγαριού ήρθε στο φως της δημοσιότητας το 2004.

Οι δύο σταρ ακολούθησαν διαφορετικές πορείες στις ζωές τους, η Τζέννιφερ τον Ιούνιο του 2004 παντρεύτηκε τον τραγουδιστή Μαρκ Άντονι που τον είχε γνωρίσει το 1999 αλλά το ειδύλλιο ξεκίνησε όταν συνεργάστηκαν  στο τραγούδι «No Me Ames».

Αργότερα το 2004 ο Μπεν έκανε σχέση με την ηθοποιό Τζέννιφερ Γκάρνερ, οι δύο είχαν πρωταγωνιστήσει στις ταινίες «Pearl Harbor» και «Deardevil» και το 2005 παντρεύτηκαν.

Τον Δεκέμβριο της ίδιας χρονιάς απέκτησαν την πρώτη τους κόρη, τη Βάιολετ και το 2009 την κόρη του Σεραφίνα. Ενώ, η Τζέννιφερ Λόπεζ και ο Μάρκ Άντονι  το 2008 απέκτησαν τα δίδυμα παιδιά τους  Μαξ και Έμ. Το 2011 Το ζεύγος Λόπεζ – Άντονι πήραν διαζύγιο λόγω ασυμφωνίας χαρακτήρων, ενώ την χρονιά που ακολούθησε ο Μπεν και η σύζυγός του απέκτησαν τον γιο τους Σάμιουελ. Παρόλα αυτά, κοντά στην 10η επέτειο του γάμου τους το ζευγάρι χώρισε και μέχρι το 2018 το διαζύγιό τους είχε επισημοποιηθεί.

Κατά τη διάρκεια του διαζυγίου του Μπεν, η Τζέννιφερ Λόπεζ ξεκίνησε σχέση με τον Άλεξ Ροντρίγκεζ το 2017 και μέχρι το 2019 είχαν κιόλας ανακοινώσει τον αρραβώνα τους. Οι δύο είχαν σκοπό να παντρευτούν το 2020, όμως η σχέση τους διαλύθηκε πριν ολοκληρωθούν τα σχέδιά τους. Σε συνέντευξή τους στο περιοδικό «Today» το ζευγάρι τόνισε πως συνειδητοποίησαν ότι η μεταξύ τους επαφή λειτουργεί καλύτερα με φιλικό παρά ερωτικό χαρακτήρα καθώς και ότι θα συνεχίσουν να συνεργάζονται και να στηρίζουν ο ένας τον άλλον. Στο διάστημα αυτής της σχέσης, ο Μπεν φημολογούταν  πως είχε επαφές με διάφορες γυναίκες  όπως η Λίνζι Σούκους, η Άνα ντε Άρμας και άλλες.

Το 2021 η Τζέννιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ έγιναν εκ νέου ζευγάρι. Διάφορα περιοδικά και σάιτ έγραψαν πως ο Μπεν επισκέφτηκε τη Λόπεζ αρκετές φορές κατά τη διάρκεια του Απριλίου. Τον Μάιο οι δύο τους εντοπίστηκαν στη Μοντάνα όπου και απολάμβαναν τις διακοπές τους. Φαίνεται πως η επαφή τους ξεκίνησε από το ενδιαφέρον του Μπεν για την Τζέννιφερ και έπειτα από μερικές συναντήσεις συνειδητοποίησαν πως η χημεία και η επιθυμία τους να περνούν χρόνο μαζί δεν χάθηκε ακόμα και μετά από τόσα χρόνια. Παρόλα αυτά το ζευγάρι Λόπεζ-Άφλεκ δεν έχουν ακόμα κάνει κάποια επίσημη ανακοίνωση αναφορικά με τη σχέση και την επανασύνδεση τους.

Πηγή: elle


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου 2021, 09:59

Πηγή