Διάφορα

Το τερμάτισαν στο “ΘΕΜΑ”: 5 κιλά έχασε ο Τσίπρας


… μετά την ήττα των ευρωεκλογών

Το τερμάτισαν στο “ΘΕΜΑ” με την κακή ψυχολογία του Αλέξη Τσίπρα και κυρίως με την απώλεια βάρους ως συνέπεια της κατάστασης που βιώνει μετά τη συντριπτική ήττα της 26ης Μαΐου!

Με αφορμή τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στον ALPHA την περασμένη εβδομάδα ο συντάκτης του δημοσιεύματος – άγνωστο με ποιον τρόπο, διαπιστώνει ότι ο Αλέξης Τσίπρας έχει χάσει 5 κιλά! “Δεν διάγει και την καλύτερη περίοδο λόγω του δεύτερου εκλογικού πατατράκ που φαίνεται να έρχεται μετά από εκείνο των ευρωεκλογών” αναφέρει και συμπληρώνει “Το θέμα είναι ότι αυτό φαίνεται στην ψυχολογία του Αλέξη Τσίπρα, αλλά εκδηλώνεται και με σωματική ταλαιπωρία. Τελευταία έχει χάσει, για παράδειγμα, περί τα πέντε κιλά”, χωρίς να διευκρινίζεται στο κακεντρεχές δημοσίευμα που φιλοξενεί η εφημερίδα πόσα κιλά ήταν πριν και πόσα είναι τώρα!

Ωστόσο ο συντάκτης του δημοσιεύματος δεν σταματά στα κιλά που έχασε ο πρωθυπουργός… Συνεχίζοντας κάνει λόγο για μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια του και για το κονσίλερ που χρειάστηκε ώστε να καλυφθούν πριν βγει στο δελτίο ειδήσεων: “Επίσης είναι εμφανείς οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια του. Είδαν και έπαθαν οι μακιγιέζ του ALPHA για να τον σιάξουν” αναφέρει χαρακτηριστικά για να καταλήξει, “Ο πρωθυπουργός εμφανίστηκε στον τηλεοπτικό αερα τίγκα στο… concealer, ενώ έπεσε και πολύ μπρονζερ για να αποκτήσει το πρόσωπο φρεσκάδα”!

The post Το τερμάτισαν στο “ΘΕΜΑ”: 5 κιλά έχασε ο Τσίπρας appeared first on Enimerosi24.



Source link