Τεχνολογία

Το πρώτο trailer και τις νέες φωτογραφίες του Tintin Reporter – Cigars of the Pharaoh


10 Mar Το πρώτο trailer και τις νέες φωτογραφίες του Tintin Reporter – Cigars of the Pharaoh

Posted at 11:00h
in GAMES
by Soustas

Η Tintinimaginatio και η Microids αποκάλυψαν το πρώτο trailer και νέες εικόνες της μεταφοράς του Tintin Reporter – Cigars of the Pharaoh στον κόσμο των videogames. Το Tintin Reporter – Cigars of the Pharaoh, που αναπτύχθηκε από το ισπανικό στούντιο Pendulo Studios, σημείο αναφοράς στο είδος των adventures εδώ και 30 χρόνια, θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch και PC μέσα στο 2023.

Εμπνευσμένο από μια εμβληματική περιπέτεια της σειράς «The Adventures of Tintin» που δημιούργησε ο Hergé και πούλησε πάνω από 275 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο, αυτό το νέο videogame σηματοδοτεί την επιστροφή του διάσημου δημοσιογράφου με τη φουντωτή μπούκλα στον κόσμο της αλληλεπιδραστικής ψυχαγωγίας χάρις σε μια δυναμική συν-παραγωγή ανάμεσα στην Tintinimaginatio και στη Microids.

Στο παιχνίδι Tintin Reporter – Cigars of the Pharaoh, ο διάσημος δημοσιογράφος και ο πιστός του σύντροφος Snowy θα ζήσουν μερικές συναρπαστικές περιπέτειες… Μετά τη συνάντησή του με τον Professor Sarcophagus σε μια κρουαζιέρα στη Μεσόγειο Θάλασσα, ο διάσημος δημοσιογράφος αρχίζει να αναζητά τον τάφο του Φαραώ Kih-Oskh. Ποια σκοτεινά μυστικά κρύβει αυτός ο τάφος; Ξεκινώντας από την Αίγυπτο, ο Tintin και ο Snowy περνούν στην Ινδία και διασχίζουν την Αραβία, για να καταλήξουν να ερευνούν ένα γιγαντιαίο δίκτυο διακίνησης ναρκωτικών που διαπερνά την Ανατολή.

Με όλες τις πτυχές του σύμπαντος του Tintin και μια ιστορία γεμάτη ανατροπές, που αποτελούν μέρος της δημιουργικής κληρονομιάς του Hergé, το Tintin Reporter – Cigars of the Pharaoh παρασύρει τον παίκτη στην καρδιά της μυστηριώδους Αιγύπτου και άλλων τόπων αιώνιας ομορφιάς.

Συνδυάζοντας τα καλύτερα στοιχεία των adventure και investigation games, το Tintin Reporter – Cigars of the Pharaoh προσκαλεί τον παίκτη να αναλάβει τον ρόλο του ερευνητή / δημοσιογράφου: να ψάξει, να εισβάλει σε χώρους για να βρει στοιχεία και να λύσει αινίγματα με τη βοήθεια των διάλογων έρευνας που εμπλουτίζονται από videos, στιγμές κρυφής εισβολής σε κτήρια αλλά και κυνηγητά με αεροπλάνα και αυτοκίνητα. Το Tintin Reporter – Cigars of the Pharaoh προσφέρει ένα ιδιαίτερο και πρωτοποριακό gameplay που θα επιτρέψει σε όλους να ζήσουν την περιπέτεια σαν αληθινοί δημοσιογράφοι!

Το Tintin Reporter – Cigars of the Pharaoh θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2023 για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch και PC.

Πηγή