Τεχνολογία

Το νέο Samsung Galaxy Tab S4 σας βοηθά να κάνετε ακόμα περισσότερα, όπου κι αν βρίσκεστε




03 Aug Το νέο Samsung Galaxy Tab S4 σας βοηθά να κάνετε ακόμα περισσότερα, όπου κι αν βρίσκεστε

Posted at 10:38h
in Uncategorized
by Soustas

Η Samsung Electronics ανακοινώνει το Samsung Galaxy Tab S4, ένα νέο 2 σε 1 Android tablet, που σχεδιάστηκε για ανθρώπους που θέλουν να κάνουν ακόμα περισσότερα εν κινήσει – είτε πηγαίνουν από το σπίτι στο γραφείο, είτε βρίσκονται οπουδήποτε αλλού. Είναι η ιδανική συσκευή για όσους χρειάζονται κάτι φορητό, όπως ένα tablet και ταυτόχρονα κάτι τόσο ισχυρό όσο ένας υπολογιστής, ειδικά όταν συνοδεύεται από σύγχρονο design, επιβλητική οθόνη, τέσσερα ηχεία και βελτιωμένη εμπειρία ψυχαγωγίας.

«Στη Samsung πιστεύουμε ότι τα tablets διαδραματίζουν όλο και σημαντικότερο ρόλο στο να διευκολύνουν την καθημερινότητα, καθώς και να βελτιώνουν τη mobile εμπειρία για όλους», δήλωσε ο DJ Koh, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Samsung Electronics. «Με το Galaxy Tab S4 εισάγουμε ένα premium tablet εξοπλισμένο με το Samsung DeX, το οποίο βοηθά τους καταναλωτές να διατηρούν την απόδοσή τους στα ύψη, όπου κι αν βρίσκονται. Ανυπομονούμε να σας προσφέρουμε μια αίσθηση άνεσης, γνωρίζοντας ότι αυτή η νέα προσθήκη στο οικοσύστημα των συνδεδεμένων συσκευών μας είναι πλήρως εξοπλισμένη με χαρακτηριστικά που θα σας κρατήσουν ενθουσιασμένους».

Παραγωγικότητα στα ύψη με το Samsung DeX και το S Pen

Με το Galaxy Tab S4 η Samsung συνδυάζει για πρώτη φορά τις δυνατότητες του Samsung DeX με μια συσκευή όπως το tablet.  Όταν συνδέεται με το (προαιρετικό) πληκτρολόγιο Book Cover Keyboard (το οποίο πωλείται ξεχωριστά) ή πραγματοποιεί γρήγορη εκκίνηση μέσω του Quick Panel, το Galaxy Tab S4 ενεργοποιεί το Samsung DeX, παρέχοντας στους χρήστες τη δυνατότητα να περνούν από το περιβάλλον του Android στην εμπειρία μιας επιφάνειας εργασίας.  Με το Samsung DeX, μπορείτε να ανοίξετε απευθείας στο Galaxy Tab S4 πολλά παράθυρα για τις Android εφαρμογές που επιθυμείτε, καθώς και το Microsoft Office, στην ίδια ακριβώς μορφή που θα τα ανοίγατε και στο desktop σας, καθώς και να τους αλλάξετε μέγεθος βάσει των αναγκών σας.  Απλώς σύρετε για να μεταφέρετε ό,τι περιεχόμενο επιθυμείτε μεταξύ των εφαρμογών, ενώ για ακόμα μεγαλύτερη διευκόλυνση και συντομία μπορείτε να χρησιμοποιήστε συντομεύσεις πληκτρολογίου και λοιπές εντολές.

Εάν χρειαστείτε περισσότερη οθόνη, υπάρχει επίσης η δυνατότητα επέκτασης του Samsung DeX σε εξωτερική οθόνη με συμβατό προσαρμογέα πολλαπλών θυρών HDMI-USB-C (δεν περιλαμβάνεται). Αφού συνδεθεί, το Galaxy Tab S4 μπορεί να χρησιμεύσει και ως trackpad ή sketchpad, ενώ από φέτος θα μπορεί να λειτουργήσει και ως ένα πλήρως λειτουργικό Android tablet, δίνοντας στους χρήστες δύο οθόνες για να ολοκληρώσουν τις εργασίες τους.

Είτε είστε στο γραφείο είτε στο σπίτι ή εν κινήσει, το Galaxy Tab S4 σας βοηθά να συνεχίσετε, διαθέτοντας μπαταρία χωρητικότητας 7,300mAh, που παρέχει έως και 16 ώρες αναπαραγωγής βίντεο¹. Επιπλέον, με τη Samsung Knox, την πλατφόρμα αμυντικής κινητής ασφάλειας της Samsung, οι πελάτες και οι εταιρείες μπορούν να διασφαλίσουν ότι οι σημαντικές πληροφορίες προστατεύονται σε πολλά επίπεδα της συσκευής. Οι ΙΤ διαχειριστές μπορούν επίσης να προσαρμόσουν το περιβάλλον εργασίας των υπαλλήλων, ώστε να ευθυγραμμιστούν με τις ανάγκες των επιχειρήσεων.

Το S Pen της Samsung έρχεται στη συσκευασία με το Galaxy Tab S4 για να ικανοποιήσει ακόμα πιο παραγωγικές ανάγκες. Προσφέρει στους χρήστες έναν εξαιρετικό τρόπο να εκφράσουν τη δημιουργικότητά τους και να επικοινωνήσουν. Μπορούν να παίρνουν σημειώσεις γρήγορα μέσω του χαρακτηριστικού Screen-Off Memo, καθώς και να περιηγούνται, να μεταφράζουν και να οργανώνουν τις σημειώσεις τους μέσω των Samsung Notes, ακόμη και να στέλνουν προσωποποιημένα κείμενα μέσω του Samsung Live Message – όλα με το S Pen.

Μια οθόνη που ταιριάζει σε οποιαδήποτε εργασία – ή ταινία

Είναι πιο εύκολο να κάνετε περισσότερα, όταν έχετε τη σωστή οθόνη. Ακόμη και οι πιο πολυάσχολοι επαγγελματίες χρειάζονται χρόνο για να χαλαρώσουν με ένα παιχνίδι ή μια ταινία. Τώρα μπορείτε να απολαύσετε μια πιο κινηματογραφική εμπειρία σε μια συσκευή που μπορείτε να πάρετε οπουδήποτε. Παρόλο που είναι παρόμοιο σε μέγεθος με το Galaxy Tab S3, το Galaxy Tab S4 διαθέτει στενότερα περιθώρια για να χωρέσουν σε μεγάλη οθόνη 10,5 ιντσών με τεχνολογία Super AMOLED, καθώς και ανάλυση οθόνης 16:10 με ανάλυση 2560×1600, 287 pixels ανά ίντσα (PPI) για ζωντανές λεπτομέρειες και εικόνες που μοιάζουν αληθινές. Όσον αφορά τον ήχο, το Galaxy Tab S4 διαθέτει επίσης τέσσερα ηχεία ρυθμισμένα από την AKG και την κινηματογραφική τεχνολογία ήχου Dolby Atmos®, η οποία ζωντανεύει την ψυχαγωγία μέσω του κινούμενου ήχου που ρέει γύρω σας. Με το Dolby Atmos®, το Galaxy Tab S4 υποστηρίζει έναν πιο ζωντανό διάλογο, περιβάλλει τα ηχητικά πεδία, μεγιστοποιεί την ένταση του ήχου χωρίς να τον παραμορφώνει και κρατά σταθερή την ένταση του playback.

Βελτιωμένη συνδεσιμότητα για να κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη

Το Galaxy Tab S4 διαθέτει επίσης νέες και βελτιωμένες δυνατότητες σχεδιασμένες για τη διαχείριση των συνδεδεμένων συσκευών και του τρόπου ζωής σας. Το Samsung Flow επιτρέπει στους χρήστες να διαχειρίζονται εύκολα όλες τις συσκευές τους, συνδέοντας και μεταφέροντας αρχεία, εργασίες και ειδοποιήσεις απρόσκοπτα. Το App² SmartThings στο Galaxy Tab S4 διευκολύνει την παρακολούθηση και τον έλεγχο των έξυπνων οικιακών συσκευών σας απευθείας από το tablet. Επιπλέον, το Daily Board³ του Galaxy Tab S4 σας επιτρέπει να βλέπετε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες και τις πληροφορίες που χρειάζεσθε καθημερινά όπως ο καιρός, το ημερολόγιο και η ώρα, σε ένα εύκολα προσβάσιμο και στη χρήση σημείο.

Like this:

Like Loading…



Source link